Lyt til artiklen

Det er kun et år siden, at Katrine Engberg og Jakob Jensen stod frem som kærester, men nu tyder noget på, at de er klar til at tage næste skridt i forholdet.

I hvert fald har succesforfatteren delt et billede på Instagram, som mere end antyder, at hun er blevet forlovet.

På billedet står parret med armene om hinanden, mens forfatteren viser sin hånd frem, hvorpå der sidder en ring med en sten i.

Beskrivelsen til billedet består blot af et hjerte og en ring-emoji, hvilket har fået kommentarfeltet til at gå amok i 'tillykke'r fra kendte kvinder som Christiane Schaumburg-Müller, Sofie Lassen Kahlke og Ibi Støving.

Katrine Engberg har tidligere været gift med 'Bagedyst'-værten Timm Vladimir. I 2016 meldte parret ud, at de skulle skilles, men blot en måned senere trak de i land.

Dog ikke mere end, at de i 2021 lod sig skille. Og kort tid efter dukkede så en ny mand op i hendes liv.

Det skete på Instagram, hvor Katrine Engberg havde delt en passage fra et digt af Søren Ulrik Thomsen, som en af hendes følgere, Jakob Jensen, kommenterede.

Den fremmede mands ord vakte krimiforfatterens interesse i en sådan grad, at hun skrev tilbage, hvorefter samtalen udviklede sig.

»Tre uger senere blev vi enige om, at vi skulle møde hinanden. Allerede inden jeg havde mødt ham, vidste jeg, at jeg elskede ham. Og det gjorde jeg. Instinktivt. Det føltes som en velsignelse. Det føles som velsignelse,« udtalte hun til Alt for damerne.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Katrine Engberg, men hun er ikke vendt tilbage.