Det kan godt være, at Dennis Knudsen er blevet sigtet for vanvidskørsel og har fået beslaglagt sin dyre Audi, efter en nedsmeltning ved Molslinjen.

Det afholder dog ikke kendisfrisøren fra at benytte ekstravagante transportmidler, når han skal på arbejde.

For nylig tyede han til hjælp fra en nabo, der gav et lift i en helikopter. Det skriver den kendte frisør på sin Instagram-profil:

'På vej på job på en ny måde, dejligt med gode naboer der så kan hjælpe med transporten,' skriver han i opslaget, hvor man ser ham sidde i helikopteren, mens den letter.

Dennis Knudsen bor i Korsør, men var egentlig på vej til sit sommerhus på Sjællands Odde, da han kom for sent til færgen.
Dennis Knudsen bor i Korsør, men var egentlig på vej til sit sommerhus på Sjællands Odde, da han kom for sent til færgen. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det nye transportmiddel er blevet taget i brug, efter at Dennis Knudsen har fået beslaglagt sin Audi Q7 til 1,2 millioner kroner, som følge af en voldsom nedsmeltning ved Molslinjen.

Det efterhånden så velkendte optrin fandt sted fredag den 28. Juli, hvor Dennis Knudsen var på vej hjem fra campingferie i Jylland med sine tre små børn.

Familien kom få minutter for sent til afgangen, der var dagens sidste, hvilket gjorde, at Dennis Knudsen blev nægtet adgang med børn, bil og campingvogn.

Det fik den kendte stylist, der på det tidspunkt efter eget udsagn havde sultne og kede af det børn i bilen, til at fare helt op i det røde felt. Især fordi han kunne se, at langt fra alle biler langt fra var kørt om bord på færgen.

Han skubbede til en medarbejder, hev computere ned ad et bord på et kontor og flåede en bom af, hvorefter han kørte ind mod bilkøen.

Undervejs var Dennis Knudsen også ved at køre en kvindelig ansat ned, som han efter eget udsagn slet ikke ‘følte, han havde set’.

Optrinet, der blev set af flere passagerer – foruden de involverede – resulterede i, at politiet blev tilkaldt, hvorefter Dennis Knudsen måtte forlade området og køre over Storebælt hjem til hjemmet i Korsør.

Efterfølgende er Dennis Knudsen blevet sigtet for vanvidskørsel og har fået beslaglagt bil samt kørekort.

Desuden kan den kendte stylist se frem til en retssag, som der dog endnu ikke er fastsat en tidsramme for.

Siden har Dennis Knudsen bevæget sig rundt ved sit hjem i Korsør på ladcykel, men har altså også nu fundet et luftbårent transportmiddel. 

Hans følgere på de sociale medier er delt om brugen af helikopteren. Nogle mener, at det er 'miljøsvineri' og 'pinligt'.

'Nu ved jeg godt at jeg få hug, men ud skal det. Kan han ikke tage bus og tog som alle andre?'' skriver en bruger blandt andet. 

Andre bakker kendisfrisøren op: 

'Jeg er vild med det! Det er alligevel et af de federe comebacks,' skriver en anden bruger.