Linse Kessler, hendes datter Geggo og resten af familien fra Bryggen har haft mange lange snakke med både hinanden, TV 3 og produktionsselskabet bag programmet 'Familien fra Bryggen', siden matriarken Mopper døde for ganske nylig.

Og de er kommet frem til, at selvom en vital del af den elskede familie er gået bort, så skal programmet fortsætte.

Det afslører familiens nuværende overhoved Linse Kessler på Facebook:

'Vores program 'handler' jo om OS, som en FAMILIE, og I alle familier er der desværre nogen som går bort, og der er nogen der blir født, og vi er jo som alle andre familier (ca) og derfor har vi besluttet, at vi rigtig gerne vil fortsætte, med at lave det vi elsker, nemlig Familien fra bryggen, såååååå til alle jer vores dejlige seere, der kommer da selvfølgelig en ny sæson, som blir nr 11 i rækken,' skriver hun i opslaget på Facebook, som vanen tro hurtigt blev liket af tusindvis af danskere.

I kommentarfeltet hylder de mange fans familien for beslutningen, og det er især 'Det er i Moppers ånd at fortsætte' og ' I er en inspiration for os, der også har mistet', der synes at gå igen i de opbakkende kommentarer.

Ann Patricia 'Mopper' Christiansen døde i november 78 år gammel efter længere tids sygdom. Hun efterlader sig datteren Linse Kessler, sønnen Mikkel Kessler samt en søn i England, hvor hun oprindeligt er fra.