Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Under Fredagsrock i Tivoli faldt den danske sangerinde Medina om og forskrækkede både publikum, sin manager og medmusikere – men sangerinden har det godt.

Det fortæller hendes manager Thomas Børresen til BT i en sms.

’Det var selvfølgelig en ubehagelig oplevelse for os alle – først og fremmest for Medina men også for de fans og folk der oplevede det,’ skriver Thomas Børresen.

Medina selv har også delt et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun takker sine fans for at støtte op om hende efter kollapset.

’Vi er blot mennesker. I blev der med mig til det sidste, det glemmer jeg aldrig,’ skriver hun på det sociale medie under et billede af sig selv på scenen.Thomas Børresen forklarer, at sangerinden havde et kort ildebefindende og besvimede, men han ved ikke, hvad det skyldtes.

’Hun havde både spist og drukket men hvad det skyldes kan jeg ikke svare dig på,’ skriver han på sms, da BT spørger ind til, om det kunne skyldes den varme fredag aften eller underskud på energikontoen på grund af for lidt vand eller mad.

Lørdag talte BT med en koncertgænger, Louise Andersen, der så sangerinden kollapse.

»Det der sker, er, at hun synger 'nu giver jeg slip', og så giver hun seriøst slip og falder om midt på scenen, og musikken spiller videre. Der går noget tid før, man opfatter, at det er seriøst galt,« sagde hun.

På Instagram får sangerinden under sit billede stor støtte fra sine fans. Blandt andet skriver brugeren kisskissbangbang7: ’Pas nu på dig selv og helbredet, my number One queen,’ mens brugeren fylle skriver: ’Du er fandme sej. simpelthen så beundringsværdigt at du bare kommer tilbage for fulde hammer akustisk. tak for en god og rørerende koncert! Håber du er okay. kærlighed til dig.’

Andre læser også