Lørdag aften afslørede bloggeren Fie Laursen, at hun har opdigtet og overdramatiseret mange af sine historier i jagten på profit. Det får dog ikke hendes mange fans til at vakle i troen, og støtten til den 19-årige blogger er enorm oven på indrømmelsen, som hun kom med i en video på sin kanal på YouTube.

Det kan man blandt andet se på hendes Facebook-profil, hvor kommentarerne er væltet ind.

Den positive modtagelse har tilsyneladende været en lettelse for Fie Laursen. På sin Instagram-profil skriver hovedpersonen:

»Et undskyld blev til et TAK. Jeg græder af lettelse over jeres støtte på min video. Jeg havde sat mig klar på en storm af had og var klar til at forsvinde fra det offentlige, men i overrasker mig - Tak til jer der har støttet mig igennem mine bump i livet og tak til jer som giver mig en hånd. Jeg glæder mig til at i skal lære mig af kende og så håber jeg at jeg hverken skuffer eller keder jer. I er nogle smukke og gode mennesker. TAK! Kh Fie«

I videoen fortæller hun, at hun har 'skabt en fiktiv person'. Årsagen til, at hun til tider har pyntet på sandheden, har blandt andet været økonomisk.

»Jeg har været blændet af, at jeg skal være millionær. Jeg vil have alt. Jeg vil ikke mangle noget,« siger en meget berørt Fie Laursen i videoen.

I videoen understreger bloggeren, at flere historier, som hun har blogget om, dog har været rigtige. Det gælder for eksempel historierne om spiseforstyrrelser og mobning.

»Men der er også mange ting, der har været dramatiseret og er blevet kørt op, hvor jeg har sagt og gjort ting, kun fordi jeg vidste, at det ville give mig penge. Nu har jeg penge, men er jeg glad? Og er jeg lykkelig? Det er jeg ikke,« siger hun.

I den over 15 minutter lange video kommer Fie Laursen desuden ind på antallet af sexpartnere, som tidligere har givet hende stor opmærksomhed. Det antal har hun overdrevet:

»Jeg har gjort det for at tjene penge. For at blive kendt. Jeg har skabt et navn, oven i mit eget navn, som ikke er mig.«

Udover støtten fra sine mange fans, nyder hun også opbakning fra baglandet. I en sms til metroxpress fortæller hun, at hendes forældre er meget støttende.

»Min familie er lettet over, at jeg endelig sagde sandheden,« siger hun i sms'en.

Du kan se videoen fra Fie Laursen herunder.