Den danske tryllekunstner og komiker Rune Klan og hans kæreste, danseren Christel Stjernebjerg, er efter otte år sammen blevet forældre til deres første barn, som de har adopteret fra Sydafrika. Det skriver ugebladet Tæt På.

Rune Klans manager, Jakob Riis, bekræfter oplysningerne over for BT.

»Alt er godt,« siger han kortfattet, men vil ellers lade det være op til de nybagte forældre at fortælle flere detaljer om familieforøgelsen.

I øjeblikket er parret dog endnu i Sydafrika, hvor de holder ferie og lærer deres nye barn at kende. Her har de været siden begyndelsen af januar, fremgår det af parrets sociale medier, hvor man også kan læse, at den lille ny er en dreng.

I foråret turnerede Rune Klan med showet 'Barnløs', hvor han gik selvterapeutisk til værks og behandlede både fordele og ulemper ved ikke at have fået de børn, som alle hele tiden spørger til, når man fylder 40 og er i fast forhold med den samme kvinde gennem syv år.

»Altså jeg er jo tryllekunstner. Jeg vil jo være den bedste far i verden. Jeg er træt af at være den vigtigste person i mit liv. Jeg er så mega klar til at blive far,« fortalte Rune Klan i den forbindelse til metroxpress.

Til Ugeavisen Odense har han tidligere fortalt, at 'det gør ondt at ønske sig noget, man ikke kan få', og at familieforøgelsen 'bare ikke var sket'.

I forbindelse med annonceringen af showet 'Barnløs' i marts sidste år udtalte han til avisen:

»Jeg har valgt at dele det her med andre, fordi det simpelthen fylder alt - og har gjort det længe - i mit og min kones liv. Så det virkede bare så åndssvagt at skrive et show om HT-busser eller noget i den stil.«

Den i dag 41-årige Rune Klan og Christel Stjernebjerg har været kærester i otte år. I september 2015 blev de gift.

Andre læser også