Fans af supermodellen Gigi Hadid og popstjernen Zayn Malik har længe været klar over, at parret var blevet forældre. Men de har endnu ikke fået lov til at se den nye baby i familien.

Ikke før nu.

I et opslag på sin Instagram viser Gigi Hadid datteren frem på to billeder. På begge billeder får man dog ikke datterens ansigt at se, da hun er pakket godt ind, og hviler hovedet på sin mors bryst.

»En helt ny måde at have travlt og være træt på. Men hun er den bedste, så hun fik juledekorationer at se tidligt,« skriver hun i opslaget, og referer til juletemaet i hjemmet, der ses i de øvrige billeder.

Flere store popstjerner, som Dua Lipa og Hailee Steinfeld, har ønsket dem tillykke i kommentarfeltet. Det samme har supermodellerne Cara Delevigne og Hailey Bieber, og begge Gigi Hadids forældre, Yolanda og Mohamed, stempler også ind med beskeder.

Tilbage i april kom det frem, at parret, der har været sammen siden 2015, skulle være forældre. I september fødte Hadid så datteren, men de har ellers været meget tilbageholdende med informationer.

End ikke navnet har de løftet sløret for endnu.

Begge parter er ellers særdeles vante i mediernes søgelys. Gigi Hadid er supermodel, og har også en del tv-optrædener på sit cv. Zayn Malik var en del af boybandet 'One direction', inden han valgte at gå solo tilbage i 2015.