Ines Romera forlader Danske Hollywoodfruer efter ubehagelige forhandlinger.
Ines Romera forlader Danske Hollywoodfruer efter ubehagelige forhandlinger. Foto: Bax Lindhardt

Den danske Hollywoodfrue Ines Romero, der er kendt fra serien ”Danske Hollywoodfruer” på TV3, hvor hun viser sit fashionable liv frem, skal ikke være med i den nye sæson af "Danske Hollywoodfruer."

Det skriver hun i dag på sin blog på MSN Starlounge.

Beslutningen skyldes både personlige og professionelle årsager.

- Under forhandlingerne for sæson to var jeg udsat for mange ubehagelige og uprofessionelle ting, som jeg ikke vil gå i dybden med her. Men det var nok til at skabe en meget negativ og anstrengt stemning i forbindelse med showets image, og den retning det kommer til at gå i, skriver Ines på sin blog.

Hun bryder sig ikke om den retning, det nye show tager, og mener ikke, at showets image passer til hende.

Ines Romero bor sammen med kæresten Tony i det fashionable Bel Air. Hun tituleres som »model« og »skuespiller« i serien, men indrømmer, at hun primært tjener penge på at være bodydouble og lægge stemmer til bl.a. GPS-systemer.

Også andre gange er hun blevet taget i at pynte lidt på sandheden. Kæresten Tony omtales som »tidligere guitarist« i det legendariske band Chicago, men ingen har nogensinde hørt om et bandmedlem med det navn. Senere blev det til, at han havde spillet »nogle få« sessions med bandet.

Sidste sæson sluttede med, at Ines’ kæreste friede, og Ines vil hellere bruge sin tid på det kommende bryllup.

Ines Romero skriver dog på bloggen, at hun er meget stolt over at have været med i første sæson af "Danske Hollywoodfruer".

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.