Da de mødtes til en julefrokost i DR for 14 år siden, ønskede Mette Walsted Vestergaard ikke at gengælde tilnærmelserne fra kollegaen Flemming Platz. Men i dag - efter 13 års venskab og en skæbnesvanger kop kaffe - er den tidligere vært på TV Avisen og eks-kollegaen blevet kærester.

Det fortæller den 45-årige kommunikationskonsulent til Se og Hør.

Mette Walsted Vestergaard og Flemming Platz var begge journalister på DR, da de mødtes til julefrokosten i 2004. Efterfølgende holdt de kontakten gennem fælles venner, og har blandt andet holdt nytår sammen og været på Roskilde Festival og den politiske festival Folkemøde.

Men sidste sommer ændrede venskabet sig pludselig.

»Sidste år på Folkemødet aftalte vi, at nu måtte vi simpelthen drikke en kop kaffe eller et glas vin sammen. Og så var der pludselig en helt anden stemning. Så opstod der en eller anden kontakt. Det er ret fantastisk at blive kærester med en, man kender ret godt. Han kender min historie, jeg kender hans. Men det er fedt, for de følelser er jo helt nye. Det er, som om min forelskelse er meget mere kvalificeret. Jeg ved, at han virkelig er i orden,« siger Mette Walsted Vestergaard til ugebladet.

Og i efteråret blev de kærester.

Mette Walsted Vestergaard var fra 2011 til 2013 gift med politisk kommentator Michael Kristiansen, med hvem hun har børnene Agnes og Bastian. Flemming Platz har en 23-årig datter fra et tidligere forhold.