»Der er så mange at takke.«

I 13 år har tv-værten Hans Pilgaard været ansigtet udadtil på programmet 'Hvem vil være millionær?'.

Men når programmet vender tilbage i efteråret, bliver det uden Hans Pilgaard. Derfor er det for Hans Pilgaard tid til at sende en tak.

Og tak, dét siger Hans Pilgaard til alle - både til seere og dem omkring holdet - på sin Facebookprofil.

'Jeg vil bare benytte lejligheden til at sige tak til alle dem, der har kigget med, spillet med, været med og stået og lave verdens sjoveste og bedste quiz-program,' siger Hans Pilgaard i den video, han har delt med opslaget.

Derudover sender Hans Pilgaard også et 'held og lykke' til den nye og endnu ukendte vært på 'Hvem vil være millionær'.

'Nu er der en ny, der skal have rorpinden. En ny, der skal flyve maskinen, og jeg ønsker ham eller hende en rigtig god tur og god rejse.'

Hans Pilgaard overtog værtsrollen efter Peter Kjær og Jes Dorph-Petersen, og han har da også tænkt sig at følge med i programmet.

Hans Pilgaard.
Hans Pilgaard. Foto: Linda Kastrup
Vis mere

Selvom Hans Pilgaard ikke fortsætter som vært på 'Hvem vil være millionær?', betyder det ikke, tv-Danmark skal undvære Hans Pilgaard på skærmen fremover.

I videoen forsikrer han nemlig, at han fortsætter på TV 2 med programmerne 'Sæt pris på Danmark og 'Lige i skabet' samt sit talkshow 'Hos Hans'.

Derudover kommer Hans Pilgaard også snart på banen med sit første personlige projekt, som hedder '9.A'. En miniserie, hvor Hans Pilgaard rejser ud og møder sine gamle klassekammerater og snakker drømme med dem.

‘9.A’ har premiere i de første måneder af 2020 på TV 2.