Herover kan du gense øjeblikket, da parret sammen filmer en noget utraditionel chili-smagning.

Den kendte entertainer Chili Klaus skal skilles fra sin hustru, sangerinden Jette Torp.

Det oplyser han på sin private Facebook-profil:

»Min søde kone er blevet til min ekskone. Vi har besluttet os for at gå hver til sit. Vi har heldigvis et godt og respektfuldt venskab og vil i fremtiden stadig samarbejde om stort og småt,« lyder det fra Chili Klaus, der bærer det borgerlige navn Claus Pilgaard.

»Det er lidt nyt det hele for os begge, så jeg håber i vil respektere, at dette var ordene,« tilføjer han.

Den 50-årige Chili Klaus blev gift med den jævnaldrende sangerinde Jette Torp den 29. december 2004.

Jette Torp har tidligere fortalt meget ærligt om parrets udfordringer:

»1. april i år kigger jeg på min mand og siger ordene: Jeg vil skilles. Han tror først, det er en aprilsnar. Det er det ikke. Jeg kan bare ikke holde det ud længere. Al den lykke, som det var at møde hinanden for ti år siden, var med årene blevet til et samliv, hvor arbejde og privatliv havde viklet sig helt ind i hinanden, så vi efterhånden næsten var blevet hinandens små managers. Og jeg kunne slet ikke hitte hoved eller hale i det,« fortalte hun i 2013 til ugebladet Søndag.

Dengang insterede hendes mand på, at de skulle give ægteskabet en chance til, og parret forsøgte at arrangere sig anderledes. Blandt andet fik Claus et kontor ude i byen, mens Jette Torp begyndte at se en terapeut. For kærligheden mellem dem var intakt, og Torp lærte meget af forløbet.

»Den gode lære, jeg har fået med mig og gerne vil bringe videre, er, at i stedet for at bryde det hele op og blive skilt, så sig, hvordan du har det. Det er ikke sikkert, du lige kan løse det, men derfor kan du godt sige det. Jeg fandt jo ud af, at jeg faktisk var i stand til at sætte ord på, og at vi også kunne finde ud af at gå ind og gøre noget ved det. For måske er det ikke kærligheden, der fejler noget, men omstændighederne omkring kærligheden, det er galt med. Det er pokkers ærgerligt bare at smide det væk, når man kan mærke, at ens hjerte stadig hamrer for det menneske, man er ved at forlade. Ærgerligt og dumt,« fortalte hun dengang.

Siden har det altså ændret sig, og parret går nu hvert til sit efter knap 11 års ægteskab.