'The Rock' er slet ikke hård som sten, selv om hans kælenavn kunne antyde det. På instagram viser den amerikanske skuespiller igen og igen, at han i virkeligheden er blød som smør på en sommerdag, og hans seneste foto smelter kvindehjerter verden over.

I april blev den amerikanske skuespiller Dwayne ‘The Rock’ Johnson far for tredje gang. Den 45-årige tidligere wrestler er særligt kendt som hårdtpumpet actionhelt i ‘Fast and Furious’-filmene, men da han mandag lagde et billede på det sociale medie, hvor han mader sin kæreste, mens hun ammer deres lille nyfødte datter, gik det direkte i hjertet på hans mange følgere.

På billedet sidder skuespillerens kæreste, sangeren Lauren Hashian, med ryggen til kameraet og den godt én måned gamle datter Tiana Gia Johnson ved sit bryst, mens den muskuløse og stærkt tatoverede mand sidder på knæ foran hende i sofaen, mens han sørger for, at hun får frokost.

I teksten, der følger billedet, skriver han blandt andet:

'Det her klarer jeg. Mor @laurenhashianofficial har hænderne fulde med at pusle og amme Baby Tia, så jeg sørger for, at mor får sin aftensmad.'....'Stor respekt for hende og alle mødre derude, som klarer det hele og sørger for at få tingene til at fungere.'

Over fem millioner af hans følgere har liket billedet, og flere har også sendt en kommentar.

En kvindelig bruger nøjes med at konstatere, at hun vil have sådan en mand.

En anden roser også 'The Rock' for at tage del i projekt amning.

De fleste kommentarer kommer fra kvinder, men der er også mænd, der blander sig i debatten. En af dem mener, at alle fædre bør lære af 'The Rock' og gøre som ham.

Da den lille Tia blev født, rørte 'The Rock' også brugerne med et rørende og meget privat foto taget umiddelbart efter fødslen.

The Rock har i forvejen datteren Simone Alexandra på 16 år fra et tidligere forhold, og sammen med Lauren Hashian har han desuden Jasmine Lia på to år.