Jennifer Aniston og Justin Theroux skal skilles efter tre års ægteskab.

Det skriver Telegraph.

Den 49-årige stjerneskuespillerinde, der tidligere har dannet par med Brad Pitt, har tidligere givet udtryk for et brændende ønske om at blive mor, men det bliver altså ikke med skuespillerkollegaen Justin Theroux.

I en pressemeddelelse natten til fredag dansk tid annoncerede ægteparret deres separation, der beskrives som 'en fælles beslutning truffet af venner, der stadig elsker hinanden.'

Pressemeddelelsen var også en måde at bekræfte noget, der allerede var spekuleret meget i. Jennifer Aniston har næsten lige haft fødselsdag, og her kunne man på de sociale medier se, at hun fejrede den med sine veninder. Det satte gang i snakken om en skilsmisse. På Valentinsdag - der af mange par bliver 'fejret' med sushi i sengen og Netflix på skærmen - fangede paparazzier Justin Theroux i færd med at pakke sin bil med flyttekasser og køre væk fra parrets lejlighed i New York.

Jennifer Aniston og Justin Theroux blev forlovet i sommeren 2012 og har arbejdet sammen på filmen Wanderlust.

Skilsmissen har skabt debat på de sociale medier, hvor flere nævner det faktum, at både Jennifer Aniston og Brad Pitt - der tidligere har udgjort et af historiens største celebritypar - begge to nu er singler.

Blandt andet skriver Twitter-brugeren Madeline Hill: 'Et eller andet sted sidder Jennifer Aniston og brygger på beskeden 'Hey, skal vi ikke tage en kop kaffe' til Brad Pitt.'