Drew Barrymore har aldrig lagt skjul på, at hun havde en udfordrende barndom.

Hun var kun otte år, da hun slog igennem som barnestjerne i filmklassikeren 'E.T', hun var blot 12 år gammel, da hun blev sortlistet i Hollywood på grund af sine voldsomme problemer med alkohol og stoffer, og hun var endnu ikke fyldt 15, da hun forsøgte at tage sit eget liv.

Nu taler den 46-årige skuespillerinde ud om det ophold på psykiatrisk afdeling, som var medvirkende til at få hende tilbage på sporet.

Det gør hun ifølge People i talkshowet 'The Howard Stern Show', som blev vist i amerikansk tv mandag.

Ifølge Drew Barrymore var hun helt ude af kontrol, da hendes mor tvangsindlagde den dengang 13-årige skuespillerinde på psykiatrisk afdeling.

»Jeg gik i byen i stedet for at gå i skole. Jeg stjal min mors bil, og jeg var generelt bare helt ude af kontrol,« siger hun og fortsætter:

»Nogle gange kunne man grine ad det, men andre gange blev jeg så vred, at jeg ville gå helt amok, og til sidst blev jeg så smidt derind (psykiatrisk afdeling, red.).

Barrymore fortæller endvidere, at hun var indlagt i 18 måneder.

Drew Barrymore til Golden Globe Awards i januar 2017.
Drew Barrymore til Golden Globe Awards i januar 2017. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

»Jeg var i halvandet år på det her sted, som hed Van Nuys Psychiatric, og hvor man ikke kunne lave ballade. Og hvis man gjorde det, så ville man blive smidt i en gummicelle eller blive bundet fast til en båre,« siger hun.

Ifølge Drew Barrymore skyldtes hendes vilde barndom, at hun havde for mange ressourcer samt en mor, der forsøgte at være hendes veninde i stedet for hendes forælder.

»Jeg tror, min mor fik skabt et monster, og så vidste hun ikke, hvad hun skulle gøre med det monster,« siger Drew Barrymore om årsagen til, at hun blev indlagt.

»Det var hendes sidste mulighed, for jeg var virkelig ude af kontrol, og jeg tilgiver hende for at tage det valg. Hun følte sikkert ikke, at hun kunne gøre andet.«

Skuespillerinden påpeger endvidere, at selvom opholdet på psykiatrisk var hårdt, så var det noget af det bedste, der kunne ske for hende, fordi hun fik mere ro på.

Drew Barrymore og hendes mor har haft et yderst vanskeligt forhold til hinanden.

Dette har blandt andet medført, at Drew Barrymore for en årrække siden valgte at droppe at have moderen i sit liv. Noget, som skuespillerinden kaldte for 'den største smerte i sit liv'.

I det nye interview med Howard Stern fortæller hun dog, at hun og moderen er på talefod igen.