Når P3-radioværten Mads Axelsen træder ind i studiet den 1. august, gør han det for sidste gang.

Han har nemlig valgt at sige sin stilling op efter 'mange, lange og hårde overvejelser'. Det skriver han i et opslag på Facebook.

'Det har på ingen måder været en nem beslutning, da DR, P3 og P6Beat i seks år har dannet rammerne for mit job, mit andet hjem, min kreative legeplads og et frirum til at udforske og udfordre mig selv', skriver han.

Det er netop udfordringerne, der har været tungen på vægtskålen for ham, forklarer han:

'Jeg føler mig nemlig både sulten, nysgerrig og spændt på at se hvilke udfordringer der gemmer sig ude i den virkelige verden, på den anden side af DR’s licensbestemte rammer.'

Fremtiden er uvis

Hvad der venter ham ude på den anden side af de rammer, ved han dog ikke endnu.

'Men mavefornemmelsen er rigtig, og det føles som om at tiden er inde og at beslutningen falder på det rette tidspunkt', skriver han.

Mads Axelsen var 20 år, da han trådte ind ad DRs døre for første gang, da han fik muligheden for at være vært på 'Det Elektriske Barometer'. Der arbejdede han i tre år, før han rykkede til P3 og P6Beat.

'Ingen sure miner herfra, al god vind til P3 og mine dygtige kollegaer', skriver han videre og slutter af med at fortælle, nu tager til Heartland-festivalen og drikker 'en stor øl'.