Hammerslagværten Christian Degn er en lykkelig mand. Han er nemlig på vej til Spanien med sin nye kæreste Sirid Garff, som han også lige har været på Roskilde Festival med.

Den 38-årige vært mødte den nye kvinde i sit liv til en privatfest for omkring et år siden. Han vidste med det samme, at han gerne ville tale med hende.

»Hun ville egentlig også gerne snakke, men så ville hun pludselig ikke alligevel. Hun var lidt som en kat – først vil den gerne sige hej, men så kan den lige pludselig ignorere dig,« siger han til BT og griner.

Men så let gav han ikke op, og efter festen begyndte de to at skrive sammen på Facebook Messenger. Christian Degn ville gerne mødes, men 32-årige Sirid Garff holdt lidt igen. For, som Christian Degn siger: »smukke piger er altid ombejlede«.

En dag vendte vinden, og Sirid Garff, som laver tegnefilm og har været inde over 'Lego Star Wars' og 'Lego Ninjago', ville gerne mødes, og den chance greb værten med det samme.

Siden da har de set hinanden, og de har allerede sat deres forhold på prøve – de tog nemlig på Roskilde Festival sammen.

»Billedet (på Instagram, red.) er fra Roskilde Festival, hvor vi ligger på en luftmadras, der er fin til en høj mand, men som måske er lige smal nok til to personer. Sirid har aldrig været på festival før, mens jeg har været på måske 50 – og i år var min 14. Roskilde. Så jeg har godt set, hvad festivaler kan gøre ved parforhold, så jeg var lidt nervøs for, om vi kunne stå distancen. Men det gik simpelthen så godt,« fortæller Christian Degn.

Roskilde er den ultimative test af et parforhold, og der er mange faldgruber, mener Christian Degn og fortæller, at Sirid Garff havde glemt at tage sin regnjakke med den dag, hvor det regnede allermest.

»Men fordi jeg jo er smaskforelsket, så gav jeg hende min og stod selv og blev våd. Det gør man jo,« griner han.

Nu er parret på vej til en uges ferie i Spanien, hvor de starter i San Sebastián og derefter skal til Pamplona, hvor der i øjeblikket er ’den ultimative manddomsprøve’, hvor en menneskemængde løber foran en flok tyre langs en rute i den gamle bydel.

Parret skal ikke deltage i løbet, men vil gerne ned og se det og være med til den folkefest, som der tradition for i gaderne i disse dage.

Spanien er anden prøve for parforholdet, og Christian Degn kunne godt forestille sig, at de to måske snart flytter sammen, hvis alt går godt.

»Hvis vores forhold bliver ved med at gå lige så godt, som det gør nu, så kan jeg godt forestille mig, vi snart flytter sammen. Nu starter vi med at dele kuffert til Spanien, og det er gået uden problemer,« fortæller han og fortsætter:

»Jeg er efterhånden gammel nok til ikke at have kærester for sjov, men det er egentlig lige netop det, jeg faldt for ved Sirid. Hun er simpelthen så sjov og sød, og så er hun virkelig smuk. Jeg står bare og kigger på hende hele tiden.«

Andre læser også