DR Ultra-vært Joakim Ingversen og X Factor-vært Sofie Linde skal giftes. Men det lå ikke i kortene fra begyndelsen, at DR-parret skulle være kærester. Joakim Ingversen betragtede nemlig Sofie Linde som ’en af drengene.’

Det fortæller han mandag i sæsonpremieren på ’Til middag hos’ på TV3.

Det celebre par lærte hinanden at kende i DR, fordi de begge lavede børne-tv. Her blev de rigtig gode venner, og det lå ikke i kortene, at de to skulle være kærester, selvom de var meget tætte.

»Jeg havde ikke tænkt, at vi skulle være noget, hun var bare en af drengene,« siger han i programmet.

Men så gik der to-tre år, og noget ændrede sig, og de blev enige om, at de skulle være kærester. Og det blev de så, fra den ene dag til den anden.

»Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før,« sagde hun til ALT for damerne i 2016.

Parret har været kærester siden september 2015 og i januar i år gik DR Ultra-værten på knæ og friede til Sofie Linde – som sagde ja.

Det afslørede hun i Natholdet på TV2 i januar, hvor vært Anders Breinholt spurgte, hvordan det gik.

»Det kører derudaf. Jeg skal giftes sgu,« fortalte hun i programmet, og udfoldede, hvordan den vordende ægtemand gik på knæ og endda havde spurgt hendes far om lov til at fri inden da.

Den del af planen gik dog ikke som planlagt, for Sofie Lindes far sagde i første omgang nej, da Ingversen spurgte, om han måtte gifte sig med hans datter.

Men det var værten ligeglad med og friede alligevel, og han er rigtig glad for, at han og Sofie Linde fandt sammen.

»Det har bare været det bedste, der er sket for mig. Det er det virkelig. Hun er mit et og alt,« siger han i ’Til middag hos.’

Hvornår parret skal giftes er uvist, men Sofie Linde har tidligere fortalt, at det har lange udsigter. De har ikke råd, fordi de lige har købt lejlighed på Østerbro i København.

Den nye sæson af 'Til middag hos' på TV3 starter med en uge, hvor vi besøger DR Ultra-vært Joakim Ingversen, professionel danser Thomas Evers Poulsen, blogger og tidligere reality-stjerne Irina Olsen og tidligere komtesse Camilla af Rosenborg.
Den nye sæson af 'Til middag hos' på TV3 starter med en uge, hvor vi besøger DR Ultra-vært Joakim Ingversen, professionel danser Thomas Evers Poulsen, blogger og tidligere reality-stjerne Irina Olsen og tidligere komtesse Camilla af Rosenborg. Foto: TV3
Vis mere