Premiere på første omgang Husk lige tandbørsten. vært Christian Fuhlendorff og medvært Christina Bjørn.
Premiere på første omgang Husk lige tandbørsten. vært Christian Fuhlendorff og medvært Christina Bjørn. Foto: Martin Sylvest Andersen

Forlod aldrig sin kæreste til fordel for medværten i Husk Lige Tandbørsten

Det var en stor historie, da det i oktober kom frem, at ’Husk Lige Tandbørsten’-værten Christian Fuhlendorff angiveligt havde forladt kæresten, Karina, til fordel for sin medvært i DR-programmet, Christina Bjørn.

Men nu viser det sig måske, at det hele var en stor løgn udtænkt af Fuhlendorff med det formål at skaffe seere til ’Tandbørsten’, der fredag efter fredag fik bank af TV2 og ’Vild med dans’ i kampen om seerne.

Det påstod standup’eren selv, da han i aftes var til premiere på filmen ’Hobitten’ - hånd i hånd med kæresten Karina.

- Man skal ikke tro på alt, hvad man læser i bladene. Vi har aldrig været fra hinanden, siger Fuhlendorff, der i oktober sagde det stik modsatte til Se & Hør.

Premiere på første omgang Husk lige tandbørsten.

Så det var et stort pressestunt?

- Ja, men der var jo nogen, der hoppede på den, og vi fulgte bare med. Men jeg har boet hjemme hele tiden. Jeg har ikke været væk hjemmefra. Det er en kæmpe and, siger han og afviser, at det er et problem at fylde offentligheden med løgn i jagten på flere seere.

- Sådan er det en gang i mellem, når der skal laves presse på ting, lød det fra værten.

Det så heller ikke ud til at bekymre kæresten Karina ret meget at være viklet ind i kærestens bizarre kamp for berømmelse.

- Man gør jo mange ting for at få seere. Men se hvor brede skuldre, jeg har. Jeg har ikke nogle problemer med det, jeg kender jo sandheden, siger hun.

Premiere på første omgang Husk lige tandbørsten.- Vi var nødt til det, vi manglede presse, vi var ved at tabe til ’Vild med dans’. Det gjorde vi så alligevel, så der skulle åbenbart mere til, siger Fuhlendorff, der altså påstår, at den version, han nu giver, er sandheden.

Hvordan er det at bruge sit privatliv på den måde?

- Det har jeg gjort før. Hele mit standup-show handler om den slags. Jeg er vant til at bruge mit privatliv.

Vidste familien alt om det?

- De fleste vidste, det godt. Jeg snakker normalt ikke med den kulørte presse, så de ved godt, at når jeg gør det, så er der nok en tanke bag.

Christina Bjørn, medværten på ’Tandbørsten’, siger til BT, at hun aldrig har haft et forhold til Christian Fuhlendorff, men hun ved ikke, om han fortæller sandheden om det påståede brud fra Karina nu.Men fakta er, at Fuhlendorff er fuld af løgn - enten i oktober eller nu.

Premiere på første omgang Husk lige tandbørsten.
CHRISTIAN FUHLENDORFF HAR EFTER DENNE ARTIKEL BLEV BRAGT ÆNDRET FORKLARING OG UNDSKYLDER AT HAN I DENNE ARTIKEL HAR UDTALT SIG SOM HAN HAR. LÆS HANS FORKLARING HER
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.