Foto: Foto: Tine Harden/DR

Dansk Folkepartis Søren Espersen er kimet ned af partifolk efter premieren på 'Forbrydelsen', der støtter hans synspunkt om, at DR´s drama-serier styres af ræverøde lejesoldater.'Så fik vi ret igen. Der er intet overraskende. Det er i den grad pinligt. DR er blevet en parodi på sig selv', siger Espersen.

Telefonen har kimet fra morgenstunden hos Dansk Folkepartis Søren Espersen efter premieren på 'Forbrydelsen' i aftes.

- Jeg har fået rigtig mange henvendelser og kommentarer fra folk, der ønsker at give mig ret i, at DR´s dramaserier styres af en flok røde lejesvende. Det er dygtigt håndværk med Goebbelske dimensioner, siger Søren Espersen og fortsætter:

- Det er dybt pinligt, men det er, hvad man kan forvente. Det ville også have været dybt overraskende, hvis vi ikke var blevet skildret på den måde. Det vil aldrig forekomme. Det vil være som at se sne i Sahara. Men folk er godt klar over det, og vi er derude, hvor vi griner højlydt.  DR udstiller i den grad sig selv, og blevet en parodi på sig selv. De er fastlåst i et desperat verdensbillede, som de ikke kan rive sig ud af, siger Søren Espersen, der ikke er i tvivl, når han skal sætte navn på skurken.

- Gabold er skurken i det spil. Han er den ansvarlige og den, der godkender manuskripterne. Men seerne har gennemskuet ham, og man får næsten lidt ondt af ham. Reaktionerne jeg har fået her til morgen er: ha ha - du fik ret igen. Efter min mening er han ved at gøre sig selv til grin. slutter Søren Espersen fra Dansk Folkeparti.

DEBAT: SYNES DU, AT DRS FORBRYDELSEN II ER FOR VENSTRESNOET?

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.