Dolly Parton og hendes mand, Carl Dean, har igennem deres 54 år lange ægteskab forsøgt at holde det ude af offentlighedens søgelys.

Det er lykkedes så godt, at mange har sat spørgsmålstegn ved, om Carl Dean overhovedet findes.

Det afslører hun i sin nye bog, ‘Dolly Parton, Songteller: My Life in Lyrics', skriver ET.

I et nyt interview med Rachel Smith, journalist på ET, uddybede Dolly Parton den tilsyneladende udbredte teori om, at hendes mand slet ikke findes.

»Mange mennesker har tænkt det gennem årene, fordi han overhovedet ikke vil være i rampelyset. Det er bare ikke sådan her er. Han er ligesom en stille, reserveret person, og han regnede med, at hvis han nogensinde kom ud, ville han aldrig få et minuts fred, og det har han ret i,« fortæller Dolly Parton og fortsætter:

»Jeg har altid respekteret og værdsat det i ham, og jeg har altid forsøgt at holde ham ude af rampelyset, så meget jeg kan. Han har sagt: ‘Jeg valgte ikke den verden, jeg valgte dig, og du valgte den verden. Men vi kan holde vores liv adskilt og sammen’. Og det gør vi. Vi har været sammen i 56 år og gift i 54 år.«

Parret blev gift den 30. Maj 1966 ved en ceremoni i Ringgold.

Dolly Parton fortæller selv, at grunden til, at de har holdt sammen i så mange år er fordi de ikke hænger op ad hinanden konstant og derudover har en god sans for humor.