Mystikken om Michael Jacksons død har tryllebundet en hel verden siden juni, men nu kommer der endelig fakta på bordet: Pop-kongen blev dræbt.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det står sort på hvidt på stjernens dødsattest, der i går blev offentliggjort i den store engelske tabloidavis News of the World.

På den oprindelige dødsattest, der stammer tilbage fra 7. juli, kunne retsmedicinerne ikke fastslå den præcise dødsårsag, der derfor blev betegnet som ukendt.

Nu er årsagen imidlertid blevet ændret til drab .

Retsmedicineren Christopher Rogers fastslår desuden, at Michael Jackson døde af en akut Propofol-forgiftning, og at indsprøjtningen med det bedøvende stof blev givet af en anden end ham selv.

Dermed peger alle beviser i retning af pop-kongens private læge, Conrad Murray.

I sidste uge kom det da også frem, at politiet i Los Angeles er færdige med efterforskningen, og at Conrad Murray med al sandsynlighed vil blive sigtet i sagen i den kommende uge.

I timerne før Michael Jacksons død 25. juni sidste år pumpede han popstjernen med store mængder af bl.a. Propofol for at få ham til at falde i søvn.

Conrad Murray ved, at grebet om ham strammes, og han forbereder sig derfor på bedste vis til en kommende retssag.

Han har derfor hyret stjerneadvokaten Michael Flanagan.

Flanagan har bl.a. tidligere fået en sygeplejerske frikendt for drab , efter at hun havde givet en patient en forkert dosis at netop midlet Propofol.

Det vigtigste for familien Jackson er nu at få klarhed over, hvad der egentlig skete i de sidste timer af popstjernens liv.

- Vi ønsker, at myndighederne offentliggør alle detaljer, så det bliver klart, hvad der skete med Michael i de sidste timer af hans liv. Meget af dokumentationen har været hemmeligholdt, og vi forstår ikke hvorfor, udtalte en kilde tæt på familien lørdag.

Familien er dog ikke i tvivl om, at retfærdigheden vil ske fyldest, og at Conrad Murray vil blive sat bag lås og slå, hvis han er skyldig.

- Vi har alle tiltro til, at politiet gør deres arbejde ordentligt, og at den mand, som vi tror er ansvarlig for Michaels død, kommer i fængsel.