»Så er jeg afsat.«

Således skrev den tidligere 'Familien fra Bryggen'-stjerne Didde Skjelmose til et billede af sig selv i brudekjole, som hun i weekenden lagde op på Instagram.

Det forvirrede en del fans, der ønskede hende tillykke og komplimenterede hendes smukke ydre, men der var altså bare tale om et fund på den genbrugsstation i Kolding, som Didde Skjelmose arbejder på.

»Det var bare en joke,« forsikrer den 47-årige 'Familien fra Bryggen'-stjerne over for B.T.

Didde Skjelmose trak sig sidste år fra 'Familien fra Bryggen', der snart vender tilbage med en ny sæson efter en længere pause.
Didde Skjelmose trak sig sidste år fra 'Familien fra Bryggen', der snart vender tilbage med en ny sæson efter en længere pause. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

Der er altså ikke nogen kirkeklokker, der bamler hos Didde Skjelmose.

Tværtimod er hun faktisk blevet single igen, efter hun forrige sommer kunne afsløre, at hun havde fundet kærligheden i en barndomsven fra Islands Brygge.

De to mødtes på Samsø, hvor den hemmelige kæreste bor, mens Didde Skjelmose bor i sønderjyske Vamdrup.

Men desværre blev udfordringerne med langdistance og genertheden over den opmærksomhed, der følger med, når man er kærester med en tv-personlighed, altså for meget for Didde og den privat anlagte flamme.

»Ham har jeg ikke været sammen med i et år,« forklarer Didde Skejlmose til B.T.

Så der er – trods forvirring hos fansene – ikke noget bryllup på vej hos 'Familien fra Bryggen'-stjernen. Men det er hun heldigvis ikke ked af.