For fans af serien 'Forsidefruer' har det ikke været nogen hemmelighed, at kendissen Amalie Szigethy har haft en fyr, hun har set i en længere periode. Det holdt dog ikke, som man kan se i programmet.

Hun afslører nemlig i det afsluttende talkshow, at det er forbi mellem hende og den fyr, hun har virket så glad for. Offentligheden har dog haft svært ved at forelske sig lige så voldsomt i den droppede fyr.

Reality-kendissen har nemlig holdt hans identitet for sig selv, og nu er deres forhold slut, inden de nåede at stå frem for verdenen. Det skriver Se og Hør.

Det er i det sidste afsnit af denne sæson  'Forsidefruer', Szigethy om bruddet.

»Jeg kan bringe den nyhed, at vi ikke er sammen længere,« siger hun, da intervieweren spørger ind til hendes kærlighedsliv.

Amalie Szigethy havde ellers i tidligere afsnit fortalt om, hvor glad hun var for fyren.

»Der er jo ingen tvivl om, at jeg er en offentlig pige, og jeg kan godt lide at dele mit liv med alle dem, der følger mig, og dem, der ser mig på tv. Men jeg synes, det er svært at skulle gå stille med dørene med ham, jeg dater nu, for der er ingen tvivl om, at jeg allerhelst vil vise ham til verden og vise, hvor glad og forelsket, jeg er,« sagde Amalie Szigethy i et tidligere afsnit.

»Jeg har lært gennem tiden, at jeg skal værne om mit privatliv. Derfor har jeg ikke lyst til at åbne op, da jeg simpelthen har lært af mine fejl fra fortiden.«

Bruddet med kæresten er ikke det eneste, der har været i Amalie Szigethys liv. Hun og veninden Janni Ree er også blevet uvenner med hinanden, og man kunne se i torsdagens afsnit, at Janni Ree holdt cocktail-fest uden at invitere den 28-årige Szigethy.

Jannie Ree har i et interview med B.T. tidligere fortalt, at Amalie Szigethy havde virket medfølende, da Ree havde mistet sin ene hund, men til kameraet havde den 28-årige givet udtryk for en helt anden holdning, som havde såret Ree.

Nu er det så ude, at Szigethy heller ikke har sin kæreste at støtte sig til længere, hvis hun mangler opbakning i konflikten.

B.T. forsøger at få en kommentar fra Szigethy.