Måske holder Shu-bi-dua pause, så længe Michael Bundesen restituerer ovenpå sin sygdom - måske er det slut.

Og så alligevel ikke helt. For som tusinder af danskere har kunnet konstatere i sommerens løb på festivalscenerne, findes der stadig en slags Shu-bi-dua.

Michael Hardinger Band, bestående af Hardinger selv, to andre tidligere medlemmer af bandet, bassisten Kim Daugaard og keyboardspilleren Jørgen Thorup, suppleret med trommeslageren Flemming Olsen og guitaristen B-Joe Johansen, spiller udelukkende Shu-bi-dua-numre fra perioden fra det første til det syvende album.

Hardinger rejser frem og tilbage fra Las Vegas, hvor han bor med sin kone, sangerinden Tanja Ovesen.

Kim Daugaard, der kom med i Shu-bi-dua i 1977, er uddannet tandlæge og underviser på tandlægehøjskolen i København. Daugaards søn, Kasper, er i øvrigt medlem af Lukas Grahams band.

Skiftede spor

Keyboardspilleren Jens Tage Nielsen forlod gruppen før Bosse Hall. De to arbejdede sammen i nogle år, men i 90erne skiftede han spor og begyndte at arbejde for og med velgørende organisationer som Red Barnet og Dansk Røde Kors. I perioden 2001-2011 var han leder i Hus Forbi (de hjemløses avis) og i det sociale idrætsprojekt ’Ombold’.

Claus Asmussen trådte ud af gruppen i 2005 efter 30 års medlemskab. Siden har han spillet lidt hist og her og lige nu med Bosse Hall Christensens band, Fanden og hans Pumpestok.

Ramt af blodprop

Willy Pedersen arbejder som praktiserende læge i Nordsjælland. Han forlod Shu-bi-dua efter deres elvte album. Pedersen var en periode kendt som det mandlige håndboldlandsholds fysioterapeut.

Michael Bundesen blev for tre år siden ramt af en blodprop i hjernen. Ifølge Her & Nu er han på vej med en udstilling af malerier, malet i perioden fra 2011 frem til 2014.