Det er Christiane der har planlagt det meste. Jeg får noget irsk familie over, og det er mest det jeg koncentrerer mig om, siger den succesrige rapper L.O.C..
Det er Christiane der har planlagt det meste. Jeg får noget irsk familie over, og det er mest det jeg koncentrerer mig om, siger den succesrige rapper L.O.C.. Foto: Martin Sylvest Andersen

Efter fire års forlovelse skal L.O.C og Christiane Shaumburg-Müller giftes. Brylluppet finder sted den 22. december. Siden parret i sidste uge offentliggjorde brylluppet, har der verseret diverse rygter om valget af den usædvanlige dato, tæt på jul.

Men ifølge Vild med dans-værtinden selv er der ikke en store raketvidenskab i valget af den 22. december. Julen i sig selv er forklaringen.

- Vi ville gerne have et julebryllup. Så det er så tæt på jul som vi kunne komme. Så kan vi også holde lille-juleaften med familien bagefter. Og så er det jo også praktisk at Liams tour når at blive færdig inden vi gifter os, siger hun til HER&NU, der udkommer i morgen, onsdag.

Familien omfatter blandt andet Liam O'Connors irske familie. Der er flere præster på hans fædrene side.

- Jeg har lovet min gamle farmor i Irland, at jeg snart bliver gift. Hvornår? Jeg aner det ikke. Foreløbig tager jeg over til hendes 90 års fødselsdag. Det må vist være dét i første omgang, sagde L.O.C. til BT for halvandet år siden.

Den irske familie kommer da også til Danmark for at deltage i brylluppet. Det bekræfter Liam O'Connor overfor ugebladet:

- Jeg ville gerne kunne sige, at det er fordi det er dagen (22. december, red.) efter jordens undergang. Men det er faktisk ikke derfor. Haha. Men alle detaljerne må du spørge Christiane om. Jeg har fået lov at bestemme lidt. Men det er Christiane der har planlagt det meste. Jeg får noget irsk familie over, og det er mest det jeg koncentrerer mig om, siger den succesrige rapper.

Indtil videre har parret holdt kortene tæt på kroppen. Men det har været fremme, at parret har booket Holckenhavn Slot ved Nyborg til den festlige anledning. Også Kongekilde ved Middelfart har været nævnt. Sidstnævnte, der tidligere har huset U2 og Paul McCartney har den fordel, at det kan lukkes af, så pressen kan holdes på afstand. Ingen af stederne er dog bekræftet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.