Ugens debat - den mellem Anne-Grethe Bjarup Riis og talskvinde for de prostitueredes interesseorganisation, SIO, Susanne Møller - har fået komikeren Lasse Rimmers pis i kog. Så meget at han sælger et 'sløjt blowjob'. Fordi han kan.

Derfor er det muligt at købe sig til Lasse Rimmers mund. Ikke fordi han er gået fallit, har skiftet seksualitet eller er træt af 'almindelig' sex med fruen. Han gør det for pointere sin pointe - nemlig at alle har ret til at bruge kroppen, som de nu selv ønsker at bruge kroppen.

Min ret
- Jeg er af den fundamentale overbevisning, at min krop tilhører mig. Hvis en mand tilbyder mig en million kroner for at tage hans tissemand i munden, så vil jeg da lige tjekke ham ud. Det jeg mener er, at hvis jeg vil træffe dårlige beslutninger, så er det min ret, lige gyldigt om Anne-Grethe Bjarup Riis mener det er forkert eller ej, siger Lasse Rimmer.

Derfor har han sat sin krop til salg. Med visse betingelser. Han kan for eksempel sige nej, noget ikke alle sexarbejdere kan. Men han er imod at samfundet siger nej, for Rimmer mener ikke, at forbud løser noget som helst.

Forbud hjælper intet
- Jeg er fuldstændig lamslået over, at hun mener at hele samfundet skal enes om, hvad jeg er i min gode ret til at gøre med min egen krop. Skal vi videreføre logikken, så skal vi også rationere sukker, så du ikke bliver for fed. Eller kun lave biler, som kan køre den lovlige fart - på nær udrykningsfartøjer selvfølgelig. Grundlæggende overlader man ansvaret til mennesker selv. Der kan ikke sidde en smagsdommer og sige 'det er klamt, så det må I ikke, forklarer han og fortsætter:

- Det jeg vil frem til er, man bekæmper ikke den frie vilje med forbud. Det handler heller ikke om min ret til kvinders krop, vorherre bevares. Jeg har slet ikke ret til den, ligesom handicappede ikke har og slet ikke voldtægtsforbrydere. Men hvis en kvinde har lyst til at sælge den, så er det hendes eget valg, mener Lasse Rimmer og erkender, at der selvfølgelig er tvang og kvindehandel involveret også.

Anne-Grethe burde have læst op
- Men det handler denne debat jo ikke om. Den handlede om at få ordentlig forhold til dem, som vælger at udføre denne slags forhold. Det handlede ikke om, som Anne-Grethe forsøgte at få den til, at Susanne Møller ville hverve folk til at blive prostituerede. Hvis Anne-Grethe havde læst op på det, så ville hun have opdaget, at der ikke var noget kontaktnummer på hjemmesiden? Sådan hverver man ikke. Det handlede om forholdene og den frie ret, siger Lasse.

Han tjekker løbende sin annonce på QXL, for at se om der er bid. Men han overvejer stadig kun tilbud om 'det sløje blowjob' fra startprisen på en million kroner.