Shia LaBeouf, kendt fra 'Transformers'.
Shia LaBeouf, kendt fra 'Transformers'. Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Først skulle de have rigtig sex. Så skulle de ikke.

- Jeg skal have rigtig sex i 'Nymphomaniac', jublede Hollywood-stjernen Shia LaBeouf først. Men i den første officielle pressemeddelelse om von Triers kommede soft porno-film fremgik det så pludselig, at 'filmen vil af censur-hensyn blive distribueret i forskellige versioner. I den forbindelse bør det nævnes, at sexscenerne i filmen vil blive udført ved hjælp af body-doubles samt diverse visuelle effekter.

Ingen rigtig sex til Connie Nielsen, Jens Albinus, Jamie Bell og Nicolas Bro.

BM


RadarOnline.com afslører nu, hvad der kan være en af årsagerne. Transformerstjernen Shia LaBeoufs kæreste Karolyn Pho synes, at det er en ualmindelig dårlig idé, at han stiller op til sex for øjnene af alle og enhver.

- De var været oppe at toppes, siden Shia sagde ja til Mymphomaniac, siger en kilde tæt på parret.

Det begyndte med et opgør i fuld offentlighed på gaden i New York. Adskillige forbipasserende overhørte den grædende Karolyn Pho tigge sin kæreste om at lade være. Kort forinden havde han afsløret på MTV, at von Trier ville have ham til at dyrke rigtig levende sex.

- Det rager ingen. Alt er fint med os. Jeg har det fint med filmen, sagde Karolyn Pho til New York Post.

Nicole Kidman forhandler med Trier


- Karolyn har det fint med, at Shia går ind for Method Acting og sætter pris på sin kunstneriske integritet. Men hun føler, at det at stille op i en rigtig sexscene er at gå alt for langt. Det er svært for hende at forstå, hvorfor de ikke bare kan lade som om, siger RadarOnlines kilde.

Ifølge Radaronline lykkedes det kæresten at overtale ham til i det mindste at spørge von Trier, om det kunne gøres anderledes.

- Hun vil gerne, at han er med i filmen. Shia har været desperat efter at filme med von Trier. Hans store helt. Hun tiggede ham om at spørge von Trier om de kunne få det til at se realistiske ud. I stedet for at skyde scenerne i virkeligheden, skriver RadarOnline.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.