Koncertarrangørerne i Herning må diske op med hotdogs, tortillachips og guacamole.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>LadyGaga er nødt til at sulte sig selv for at holde kroppen så slank, at hun kan skrue sig ned i sine mange minimale kostumer.

Det har hun tidligere sagt i et interview med magasinet US Magazine.  

Hun kunne måske også vælge en lidt mindre drastisk måde at holde den slanke linje på.

Kigger man på den meget lange liste over madkrav som popprinsessen stiller i forbindelse med koncerter, er der i hvert fald et par ting der stikker i øjnene.

Listen - som hjemmesiden The Smoking Gun er kommet i besiddelse af – viser, at Lady Gaga vil have stillet tortillachips, guacamole, humus og tørrede æbler og mangofrugter, ost og kødpålæg frem i sit omklædningsrum. Og så vil hun gerne slukke sulten med vegetarhotdogs, som skal spises med tandstikker.

DANSKE MEDIER MÅ IKKE TAGE BILLEDER FRA LADY GAGAS KONCERT I AFTEN I HERNING. HAR DU TAGET BILLEDER FRA KONCERTEN KAN DU SENDE DEM TIL B.T. HER

Det er ikke ligefrem en diæt, som slankeeksperter vil anbefale. Ifølge slankesitet Madlog rummer 100 gram tortillachips omkring 500 kilokalorier – det er en fjerdedel af det anbefalede daglige indtag for kvinder. 100 gram tørrede mangofrugter rummer 323 kilokalorier, mens samme mængde humus føjer cirka 200 kilokalorier til regnskabet.Meget sund aftensmad

Gagas liste rummer dog også en del light-produkter.

Lady Gaga vil have yoghurt uden fedt, lightmayonnaise og lightsodavand.

Og så bliver koncertarrangørerne gjort opmærksomme på, at popstjernens manager på koncertdagen vil informere køkkenpersonalet om, hvad aftenmenuen skal stå på. Og der vil være tale om noget ’meget sundt’ som grillet kylling med ris eller sund, hvid fisk med salat. 

I øvrigt kræver Lady Gaga, at der bliver stillet 24 flasker vand uden brus frem. 12 af dem skal være kolde, mens 12 skal have stuetemperatur. 

Lady Gagas tidligere tourmanager David Ciemny har skrevet i en bog, at popstjernen har alvorlige spiseforstyrrelser og blev indlagt på hospitalet seks gange sidste år.

Ciemny skrev, at Lady Gaga kunne fylde sig med slik og andre usunde sager hvorefter hun kunne holde op med at spise i ugevis.