Selena Gomez og Justin Bieber, mens alt var godt.  . EPA/PAUL BUCK
 Selena Gomez og Justin Bieber, mens alt var godt.  . EPA/PAUL BUCK Foto: PAUL BUCK
Justin Bieber og Selena Gomez' har brudt med hinanden.

- På grund af begges hektiske arbejde har det været svært at opretholde et forhold, fortæller en kilde tæt på stjernerne til contactmusic.com

Selvom det nu er en uge siden, de to stjerner gik fra hinanden, ramte nyhederne omkring bruddet først internettet i weekenden.

Selve grunden til bruddet er manglende tid til hinanden. De seneste par år har Bieber turneret nonstop, mens Gomez har haft sine egne forpligtelser.

Dette har dog ikke stoppet mange fans i at spekulere. Nogle mener, at en anden grund kunne være, at Bieber i denne uge var inde og se 'The Lion King' på Broadway sammen med bl.a. Victoria's Secret modellen Barbara Palvin.

Forholdet mellem Bieber og Gomez blev officielt i februar 2011, da de deltog i en Vanity Fair Oscar fest sammen. Nærmest øjeblikkeligt, modtog Gomez hadefulde beskeder på Twitter.

- Det gør virkelig ondt, fortalte hun radio Z100 i New York.

- Jeg føler ikke, at jeg gør noget forkert. Jeg har været venner med ham i meget lang tid. Selvom det gør mig ked af det, prøver jeg på ikke at tænke for meget over det.

Det er meget sandsynligt, at der i de kommende uger vil komme yderligere detaljer om bruddet. Det amerikanske nyhedssite The Huffington Post har f.eks. allerede meldt ud på twitter:

- Vi tror ikke på, at et 'alt for stresset og hektisk arbejde' er grunden til at Bieber og Gomez er gået fra hinanden. Der må ligge mere bag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.