Åbningen af Remees eksklusive natklub Arch er udskudt, og nu arbejder et hold bulgarske arbejdere på højtryk for at blive færdige til næste fredag.

Der skulle være fest, men festen begyndte aldrig. Åbningen af Remees nye natklubsatsning Arch i de gamle Zen-lokaler blev i fredags aflyst.

»Vi kan ikke åbne i aften. Vi er ikke klar. Jeg er virkelig ked af det. Klubben er ikke klar med det udtryk, vi gerne vil vise, og så er der også sikkerhedsmæssige hensyn at tage. Det er så komplekse problemer, at vi ikke kan åbne. Jeg er så ked af det,« siger Remee til Her&Nu.

På Facebook kunne vi senere læse, at det eksklusive niveau, som klubben skal have, ikke på nuværende tidspunkt kan opnås.

Derfor er åbningen udskudt til den 29. april, hvor klubben til gengæld vil tilbyde gæsterne en unik oplevelse, ’de ikke kan få andre steder.’

BT kiggede forbi Remees nye klub for at se, hvordan der så ud. Et hold bestående af seks bulgarske arbejdsmænd mødte os på stedet, hvor de havde travlt med at få Remees klubdrømme gjort til virkelighed.

Der så ud og lød som en byggeplads, hvor holdet af ikke-engelsktalende arbejdsmænd gik og baksede med indretningen.

Alt skal være holdbart

Vi fandt ikke Remee, men i stedet fik vi en snak med bulgarske Alex Kovatchev, som er manden bag indretningsdesignfirmaet Idea, der står for alt interiøret på Arch.

Gennem 12 år har Alex Kovatchev arbejdet på adskillige eksklusive natklubber i hele verden, blandt andet DSTRKT i London og The Pearl Bar i Berlin.

Han arbejder altid med sit eget hold, hvis det er i Europa, da de er vant til at arbejde med rum, som der kræves meget af:

»Folk er fulde, og de hopper og danser over det hele, så ikke nok med at se godt ud, så skal det også være meget holdbart,« siger Alex Kovatchev.

Når I at blive færdige til den 29. april?

»Ja, det mener jeg bestemt, vi gør. Men vi har haft en meget kort tidsfrist til at blive færdige med projektet, og når alting skal være perfekt, så tager det tid - det vil folk få at se i næste uge,« siger Alex Kovatchev.

Hvad er ideen bag den her natklub?

»Remee havde en idé om, at det skulle være skandinavisk æstetik med et twist. Det skulle ikke bare være en klub, men også et sted, hvor man viser kunst, som er meget mere, end hvad den typiske natklub-oplevelse byder på,« siger Alex Kovatchev.

Handler det her ikke om at lave en eksklusiv klub for meget få mennesker?

»Det vil jeg ikke sige, nej. Der er lagt vægt på at skabe en unik oplevelse for alle gæster, faktisk handler det om inklusion og ikke eksklusion,« siger Alex Kovatchev.