Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Cykelkommentator og sportsjournalist på TV2 Dennis Ritter blev gift med sin kæreste Morten Toft sidste år. Det afslører ægtemanden nu på Facebook.

Klokken 10 tirsdag formiddag tilføjede Morten Toft under 'livsbegivenheder' på sin tidslinje, at han og Dennis Ritter sagde 'ja' til hinanden i december 2012. Et bryllup, der løb af stablen i al hemmelighed uden for mediernes søgelys. Men det kommer ikke som nogen overraskelse, at Dennis Ritter er homoseksuel.

I 2007 afslørede Se og Hør, at den nu 40-årige sportskommentator er til mænd. Dengang gjorde afsløringen Dennis Ritter nervøs.

- Dengang Se og Hør var ved at afsløre min seksualitet i den brede offentlighed, var jeg hunderæd. Hvad sker der nu? Hvordan reagerer folk nu, når jeg f.eks. står på Brøndby Stadion og rapporterer; får jeg så tilråb fra en masse stive mennesker, hvilket jeg bestemt ikke havde lyst til, sagde han til BT i 2011.

Det viste sig slet ikke at være noget problem, og siden afsløringen har Dennis Ritter ikke været bleg for at kommentere på sin seksualitet. Men han har heller ikke lyst til at flage med den.

- På den ene side vil jeg egentlig gerne stå mere frem med min seksualitet, men omvendt ønsker jeg ikke at delagtiggøre offentligheden i mit røvkedelige, småborgerlige liv. Jeg synes helt ærligt ikke, det kommer andre ved, og mit liv er altså helt normalt, sagde Dennis Ritter i 2011.

Dennis Ritter og Morten Toft har dannet par i mange år og bor sammen på Frederiksberg med hunden Cosmo. Dennis Ritter ønsker ikke at kommentere brylluppet, og BT har forsøgt at indhente en kommentar fra Morten Toft, men det har ikke været muligt.


Andre læser også