Kendisfrisøren Dennis Knudsen er netop vendt hjem til Danmark med sin nyfødte søn Noah. De sidste tre uger har han været i USA, hvor den bærende mor Jerri 2. juni nedkom med sønnen.

»Alt er gået godt, og nu har vi den skønneste lille Noah med hjem,« jubler Dennis Knudsen til B.T.

Den amerikanske rugemor Jerri, som også har båret Lucas, boede i de tre uger sammen med Dennis Knudsen, hans sønner, et vennepar og sine egne børn i USA. Så de første ti dage af sit liv blev lille Noah ammet. Men fremover må Dennis Knudsen selv stå for den del.

»Så er det flaske fra nu af. Jeg har lige siddet og ammet her i skyggen på en badebro. I forhold til folk, der skal pumpe ud, så er det jo nemt bare at have mælken med,« griner den 58-årige frisør.

Og heldigvis vil Noah gerne både spise og sove.

»Han er faktisk ret nem, det var Lucas også, så det har jeg været heldig med!«

Også Lucas er glad for at være blevet storebror, selvom det krævede lidt tilvænning.

»Han synes, det er så fint! Noah får mange kys og kram, så det er rigtig dejligt! De første dage skulle han lige se ham an og lige forstå helt, hvad det var, men nu er der meget kærlighed fra ham til Noah. Han er god til, når far siger, han skal finde sutten til Noah, så putter han sutten i munden på ham,« fortæller den stolte far til to.

Dennis Knudsen nyder at være far til sønnerne Lucas og Noah.
Dennis Knudsen nyder at være far til sønnerne Lucas og Noah.
Vis mere

»Det er også så vildt, at han er blevet så stor nu og forstår og kan så meget!«

Ligesom sin 2-årige storebror Lucas, har nyfødte Noah også fået et bibelsk navn.

»Det har været nemt at finde på det navn. Noah er også lidt et bibelsk navn, og så synes jeg bare, det er smukt, og det klinger godt, fordi både Lucas og Noah har to stavelser, og det er nemt at sige,« forklarer Dennis Knudsen.

Mens Lucas går i vuggestue, så kommer lille Noah fremover med far på arbejde i hans frisørsalon House of Dennis Knudsen.

»Jeg går ikke på barsel. Men jeg har fået børn for at være sammen med dem, så jeg kommer ikke til at arbejde særlig meget henover sommeren, men jeg skal lige ind og have lidt kunder her og der, men så har jeg bare Noah med derind i barnevognen,« forklarer frisørfaren.

Han overvejer dog, om han skal have en au pair om et halvt års tid, når han planlægger at gå tilbage til at arbejde fuldtid igen.

Men for nu skal den lille familie på tre bare nyde hinanden i fulde drag i den danske sommersol og i deres nye lejlighed i Københavns Sydhavn.

»Jeg skal nive mig selv lidt i armen indimellem, at jeg er far til to, hvor fantastisk det er. Jeg er lykkelig og glad for at have lavet min lille familie. Den er komplet nu, det er lige, som det skal være lige nu,« siger Dennis Knudsen med et stort smil.