Igennem 15 år har den 54-årige Dennis Knudsen gerne villet være far, men da det endelig var ved at blive en realitet, så ombestemte han sig.

Det fortæller han i et interview med Se & Hør.

For trods god sædkvalitet og seks kvinder, der har ønsket at få barn sammen med ham i løbet af de 15 år, så er det altså endnu ikke lykkedes kendisfrisøren at få et barn - også selv om han eksempelvis har betalt flere hundredetusinde kroner for en rugemor.

»(...) jeg betalte en rugemor i USA 800.000 kr. for at føde mit barn – men jeg fortrød, for jeg kunne ikke bære tanken om et barn uden en mor,« siger han til Se&Hør.

Dennis Knudsen er nemlig af den overbevisning, at et barn selvfølgelig skal have en mor, og derfor er frisøren også på jagt efter en mere moderne familie, har han tidligere fortalt Se & Hør.

De seks forskellige kvinder, som Dennis Knudsen har forsøgt at få et barn sammen med, har alle været danske. Det fortalte han i TV 3-programmet 'Til Middag Hos'.

»Det er jo sådan, at jeg har prøvet med seks forskellige danske kvinder. Det ene var et lesbisk par, den anden var en veninde, der blev forelsket i mig, den tredje var en veninde, der også ville have hele pakken, og den fjerde; hun ligger på briksen og skal have sæddonation til sine æg og springer fra anden gang, fordi hun har fået en kæreste 10 dage inden.«