Den tidligere deltager i Paradise Hotel, Karina Christiansen, har droppet kontakt med den kendte makeup-artist, Dennis Knudsen, og er gået under jorden, siden hun blev gravid. Det skriver Se og Hør, og det bekræfter Dennis Knudsen over for bt.dk.

Dennis Knudsen fortæller, at de to havde en aftale om, at hun skulle føde deres fælles barn, som de skulle dele som aktive forældre.

- Vi har gået til insemination hen ved de sidste to år. Og det har hun skrevet under på en aftale om, at vi gør, siger Dennis Knudsen til bt.dk.

I foråret ringede Karina Christiansen til makeup-artisten efter cirka halvandet års behandling, og fortalte, at hun endelig var blevet gravid, siger Dennis Knudsen.

Den 51-årige makeup-artist er homoseksuel, og han har i flere år ønsket sig at få et barn.
 
- Men jeg har ikke hørt fra Karina siden, selvom jeg har forsøgt at kontakte hende flere gange. Jeg er enormt ked af det, og meget frustreret og chokeret over hele situationen, siger den 51-årige makeup-artist.

- Faktisk har jeg ikke lyst til at tale om det mere, for jeg føler mig virkelig røvrendt. Og jeg er jo blevet usikker på, om det er mig, der er faderen, siger Knudsen, der altså har gået til jævnlig insemination i omkring halvandet år med veninden.

Siden de gik til insemination sammen for sidste gang i april måned, er Knudsen kommet i tvivl om Karina Christiansens troværdighed.
 
Ifølge Se og Hør siger hendes eks-kæreste, Tobias Nielsen, som hun har set indtil juni måned i år, at det ikke er ham, der er faderen. Hvilket Tobias Nielsen har fået at vide fra Karina Christiansen selv.

-  Hvis det er sådan, at hun har bollet med andre, så burde hun i det mindste have beskyttet sig, siger en dybt frustreret Dennis Knudsen til bt.dk

-  Men som det er nu, så må jeg nok indstille mig på, at jeg må vente på en DNA-prøve til barnet kommer, for at få afgjort om barnet er mit.

Karina Christiansen siger til bt.dk, at hun godt kan forstå, at Knudsen er frustreret og ked af det.- Det er helt rigtigt, at vi har gået til fertilitetsbehandling sammen, og vi havde en aftale om at dele barnet. Men det lykkedes desværre ikke at blive gravid på den måde, og det kan jeg godt forstå, at Dennis er ked af.
 
- Men jeg har ikke stjålet hans barn, som Se og Hør skriver. Jeg går rundt med mit eget barn i maven, siger Christiansen til bt.dk

Hun forklarer, at den sidste behandling med Dennis Knudsen fandt sted i februar, og i juni måned konstaterede hun, at hun var gravid. Hvilket hun straks fortalte Dennis Knudsen.

- Ved skanningen i juni fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne være gravid med Dennis, og jeg kan godt forstå, at han er frustreret over, at det ikke er lykkedes. Det er jeg sådan set også, siger Karina Christiansen til BT.

Hun vil imidlertid ikke fortælle noget om, hvem der er far til hendes kommende barn:

- Det er for privat. Jeg har ikke lyst til at udtale mig om, hvem der er far til barnet, og heller ikke om vi eventuelt skal bo sammen, siger Karina Christiansen.