Hun er storsmilende og i et fantastisk humør i 'Den store bagedyst.' Men under optagelserne havde Sarah Moore faktisk lidt at kæmpe med på den personlige front.

Under optagelserne skulle 32-årige Sarah Moore samtidigt forholde sig til en skilsmisse.

»Vi snakkede sammen om det inden jeg var med i programmet. Selvom vi gik fra hinanden på det tidspunkt, prøvede vi at sætte flytning og alle de praktiske ting på plads, mens jeg var med i 'Den store bagedyst'. Det havde været for stor en mundfuld,« siger Sarah Moore til B.T.

Hun gik under optagelserne fra sin mand og er nu flyttet i sin egen lejlighed. Sarah Moore tillægger dog ikke deltagelsen i det populære DR-program nogen skyld for, at parret gik fra hinanden.

Sarah Moore-Simonsen. Foto: Carsten Mol (DR)
Sarah Moore-Simonsen. Foto: Carsten Mol (DR)
Vis mere

»Det var mega fedt at være afsted, men det fylder selvfølgelig utrolig meget, mens man er med i det. At have et job, være med i 'Den store bagedyst' og passe mine børn var som tre fuldtidsjob på samme tid. Men det betød slet ikke, at det var grunden til, at vi gik fra hinanden. Det var vi blevet enige om,« fortæller Sarah Moore.

Da hun var færdig med programmet fandt parret langsomt ud af, hvad der nu skulle ske.

Det vigtigste for hende var, at det var en god proces for parrets to børn.

»Vi har klaret os godt gennem hele forløbet. Vi vil stadig lave ting sammen som familie, men vi fandt bare ud af, at vi ikke skulle gøre det sammen som kærester mere,« siger deltageren i 'Den store bagedyst.'

Og nu er hun ved at stable en ny hverdag sammen i hendes nye lejlighed.

»Er på tur med basserne ved vores nye lejlighed. Vi er ved at vænne os til en ny hverdag, hvor deres far og jeg ikke er sammen mere. Masser af natur, sofahygge og kage mildner overgangen lidt,« skriver Sarah Moore i opslag på Instagram.