Den danske verdensstjerne MØ danner i dag par med musiker Mads Damsgaard Kristiansen, som bruger kunstnernavnet Goss.

Det har hun ikke altid gjort. Faktisk har hun haft 9-10 kærester – det præcise tal husker hun ikke. Og én af dem tænker hun stadig på, når hun står på scenen.

Karen Marie Ørsted Andersen, som er MØs borgerlige navn, mødte ham i 1. g på en lokal punkcafé, hvor hun mærkede et lyn gå igennem sin krop, da hun så ham for første gang. Efter halvandet år ender de endelig med at kysse hinanden.

»Jeg var sådan: 'Whaaat'. Og så dør jeg bare. Jeg syntes, at det var så vildt, at jeg havde scoret én,« siger hun i radiokanalen Louds program '112 for knuste hjerter'.

To uger efter spørger MØ ham, om de skal være kærester, over en sms.

»Jeg prøvede samtidig at lyde sådan lidt: 'Jamen, jeg er jo ligeglad, men er vi kærester eller hvad?'. Og så kan jeg huske, at han skriver en blinkesmiley, og jeg tænker, hvad betyder det? Og så ved jeg ikke, hvad jeg skal svare på det, og så skriver han igen: 'Ja, er vi ikke?' Og så dør jeg!«

Hun beskriver det, som om jorden skælvede under hende.

Men efter fire måneder går det galt. Han slår op med hende, og Karen Marie Ørsted Andersen græder uden stop i to dage.

Noget tid efter finder de sammen igen, men efter tre uger slår han op igen.

»Jeg kan faktisk huske, at her begynder også at manifestere sig en vrede,« siger hun i programmet, hvor hun også fortæller, at hun et stykke tid efter blev forelsket i en anden.

Det betød dog ikke, at ekskæresten var helt ude af hendes liv, og det er han heller ikke endnu. Han lever videre i nogle af hendes sange.

»'Pilgrim' og især 'Never Wanna Know', det var den officielle break-up-sang. Også 'Don't Wanna Dance', men det var den følelse af 'fuck mand, jeg er fri nu, nu er jeg fucking fri, hvor er det fedt'.«

Alle tre sange, som hun stadig synger en gang imellem, når hun står på scenen.

Hun fortæller i programmet, at det særligt er, når hun spiller i Odense – hun er født i Store Ubberud, der ligger vest for byen – at det vækker minder fra tiden i gymnasiet, hvor hendes hjerte blev knust.