Demi Moore blev indlagt med en overdosis. Nu afslører det dramatiske alarmopkald, at hun kollapsede i kramper.
Demi Moore blev indlagt med en overdosis. Nu afslører det dramatiske alarmopkald, at hun kollapsede i kramper. Foto: PRAKASH MATHEMA

En lydoptagelse af et telefon-opkald til alarmcentralen afslører nu de dramatiske minutter, der fulgte, da skuespilleren Demi Moore mandag kollapsede i sit hjem og blev hasteindlagt.

Opkaldet fandt sted kl. 23.45 mandag aften lokal tid (kl. 07.45 tirsdag morgen i Danmark). Myndighederne har skjult en del af samtalen med "bip"-lyde, men det fremgår tydeligt, at venner slår alarm, da Demi Moore får krampeanfald og er ude af stand til at tale, efter at have røget et ukendt stof.

- Hun har røget noget. Det er ikke marihuana, men noget røgelse af en slags. Hun har kramper af en slags, lyder det i telefonen fra en vennerne, der er til stede i Demi Moores bopæl. I alt kommer tre forskellige personer til telefonen under opkaldet, der varer ti minutter og indledes med stor forvirring om adressen og hvilken redningscentral, der er den nærmeste.

Da alarmcentralen svarer og spørger til hendes alder, lyder det:

- Hvor gammel er Demi..Et øjeblik...49, lyder det fra en oprevet kvindestemme.

Er hun vågen?

- Semi-vågen. Hun har kramper, siger den unavngivne kvinde, der slår alarm.

På spørgsmålet om det var tilsigtet eller utilsigtet, svares der:

- Tilsigtet. Hun røg noget. Men reaktionen var et uheld.

Vagten på alarmcentralen understreger, at de tilstedeværende ikke må give patienten noget at drikke eller spise. Vagten spørger også, om personen har indtaget andet.

- Hun har haft nogle problemer, så jeg ved ikke, hvad hun har taget. Jeg har hældt noget vand på hendes ryg, for hun føler, hun brænder op. Jeg ved ikke, hvad der har forårsaget det.

Alarmvagten spørger derefter, om hun er kontaktbar.

- Hun klemmer min hånd, men hun kan ikke tale.

En mandlig stemme overtager i slutningen af alarmopkaldet røret og fortæller, at hun tilsyneladende er faldet til ro. På det tidspunkt holder ambulancen ved Demi Moores bopæl.

Demi Moores store nedtur startede, da hun efter seks års ægteskab brød med sin 16 år yngre mand Ashton Kutcher i november. Siden har Demi Moore flere gang optrådte sygeligt tynd og ude af balance.

Det kom tidligere på ugen frem, at Demi Moore på aftenen, hvor hun kollapsede, også havde indtaget små sprayflasker med lattergas.

Demi Moore menes fortsat at opholde sig på en afvænningsklinik.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.