Demi Lovato holder bestemt ikke igen med detaljerne i sin kommende dokumentar, 'Dancing with the Devil.

I dokumentaren afslører hun, at hun blev voldtaget, da hun var 15 år gammel, og hun afslører ligeledes grusomme detaljer fra den julidag tilbage i 2018, hvor hun var tæt på at dø af en overdosis.

Ifølge People fortæller den 28-årige sangerinde, at hun den skæbnesvangre dag for snart tre år siden angiveligt blev misbrugt af sin pusher.

»Jeg tog ikke bare en overdosis. Jeg blev udnyttet,« siger Lovato i dokumentaren, hvor det også bliver bekræftet, at det var heroin, hun fik en overdosis af.

Demi Lovato.
Demi Lovato. Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

»Da jeg blev fundet, var jeg nøgen og blå. Han havde bogstaveligt talt efterladt mig til at dø, efter at han havde udnyttet mig,« siger sangerinden i dokumentaren og fortsætter:

»Da jeg vågnede op på hospitalet, spurgte de mig, om jeg havde givet samtykke til sex, og på det tidspunkt fik jeg et flashback, der viste ham ovenpå mig, så jeg svarede ja. Det var først en måned senere, at jeg indså, at man ikke kan give samtykke, når man har den sindstilstand, jeg havde.«

Demi Lovato fortæller også, at episoden var ekstra traumatiserende, fordi hun allerede som 15-årig blev udsat for voldtægt.

»Jeg var jomfru, da jeg blev voldtaget,« siger hun og fortæller, at hun kendte sin voldtægtsmand, som hun dengang havde datet, men som hun også tydeligt havde fortalt, at hun ikke var klar til at have sex med.

Demi Lovato.
Demi Lovato. Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

Sangerinden fortæller ikke, hvem personen var, men hun afslører, at han var skuespiller, og at hun forsøgte at fortælle voksne om episoden, men at det ingen konsekvenser fik.

»Han blev ikke taget ud af den film, han var med i, så siden da har jeg bare tiet stille om det.«

Demi Lovatos dokumentar fik premiere på filmfestivalen SXSW tirsdag og udkommer på YouTube 23. marts.