Endelig viser Hollywood-stjernen Reese Witherspoons datter, 21-årige Ava Philippe, sin kæreste frem.

Og den nye svigersøn, Ava Philippes medstuderende på UC Berkley Owen Mahoney, må tænkes at være godkendt af sin berømte svigermor.

»De her to,« skriver Reese Witherspoon med hjerteemojis til Instagram-opslaget, hvor det ellers så hemmelighedsfulde par vises frem på Ava Philippes profil.

Ava Philippe og Owen Mahoney har dog angiveligt været sammen i to år, men kendisdatteren har været meget hemmelighedsfuld omkring kæresten.

På det sjældne billede er det unge par på den såkaldte flagermusebro Congress Avenue Bridge i amerikanske Austin, hvor de dog ikke så nogle af de flagermuse, der typisk flyver ud fra under broen om natten.

Men udover en kommentar fra Reese Witherspoon, som datter Ava Philippe skulle have et nært forhold til, har billedet også allerede fået mere end 100.000 likes og ikke mindst flere kommentarer, der sammenligner Ava Philippe og kæresten med hendes forældre.

Altså 45-årige Reese Witherspoon, der har datteren Ava Philippe med sin eksmand, den 46-årige skuespiller Ryan Phillippe.

Det tidligere ægtepar har desuden også den 17-årige søn Deacon Philippe sammen, og derudover har Reese Witherspoon også den otteårige søn Tennessee med sin nuværende mand, agenten Jim Toth.