Thomas Bertram fra 'Landmand søger kærlighed' spilder ikke tiden.

Sidste år medvirkede den 29-årige, nordjyske landmand i TV 2's populære datingprogram. Nu er han blevet gift med sin udkårne, Nicoline Grim, som han mødte i programmet.

Brylluppet blev afholdt lørdag på Dronninglund Slot med vielse klokken 14.30 i Dronninglund kirke. At Thomas Bertram havde valgt den nordjyske herregård var ikke helt tilfældigt.

I 'Landmand søger kærlighed' mødte de nemlig hinanden første gang på Dronninglund Slot.

Thomas Bertram.
Thomas Bertram. Foto: TV2
Vis mere

Efter Thomas Bertram havde været på date med fire kvinder, valgte han til sidst at gå på knæ og bede Nicoline Grim om at blive hans kæreste.

Ifølge TV2.dk skulle Thomas Bertram allerede på den første date have spurgt, om Dronninglund Slot var bryllupsværdigt.

Nicoline Grim havde sagt ja, men i virkeligheden havde hun håbet på et bryllup i Svinninge kirke på Nordvestsjælland, hvor hun selv er både døbt og konfirmeret.

»Jeg synes, det var sådan en smuk historie at kunne fortælle, når vi engang får børn og børnebørn,« har Nicoline Bertram udtalt til TV2.dk.

Foto: TV2
Foto: TV2
Vis mere

Thomas Bertram havde dog en anden plan, og allerede før han for alvor gik på knæ og friede i december, havde han forinden ringet til Dronninglund Slot og booket til et maj-bryllup.

Ved brylluppet deltog 102 gæster, menuen bestod af porchetta med sovs og kartofler. Til natmand blev der serveret smørrebrød.

Nicoline Grim boede under optagelserne til 'Landmand søger kærlighed' i Holbæk, men er nu flyttet sammen med Thomas Bertram på hans gård i Jerslev tæt på Brønderslev.

De satser på at få børn i den nærmeste fremtid.