Her ses parret på den røde løber i 2006.
Her ses parret på den røde løber i 2006. Foto: STAN HONDA

Iman Abdulmajid og rock-ikonet David Bowie var gift i næsten 24 år. Den 60-årige tidligere model har dagen op til og på selve dagen for sin mands dødsfald været aktiv på de sociale medier.

Familien til David Bowie har indtil videre været meget fåmælte om stjernens pludselige død. For selvom, at han havde kæmpet mod kræften i 18 måneder, så havde han ikke selv bekræftet rygter om sygdom.

David Bowie

PEOPLE-BOWIE/DEATH

David Bowies kone siden 1992 - den tidligere model Iman Abdulmajid - har dagen før og på dagen for sin mands død kommet med følgende opdateringer på Twitter, som i lyset af dagens sørgelige nyhed pludseligt giver bedre mening, da de formentlig er rettet mod David Bowie. Det er dog ikke er blevet bekræftet af hende selv.

»Nogle gange kender man ikke til et øjebliks sande værdi, før det bliver til et minde,« skrev hun lørdag 9. januar.

Og på selve dagen for den britiske musikers død skrev hun.

»Kampen er ægte, men det er Gud også.«

Her ses et af de sidste billeder, der blev taget af musikeren, inden han gik bort 10. januar.

Den 69-årige sanger har kæmpet med kræft i 18 måneder. Her ankommer han til premieren på musicalen Lazarus i New York den 7. december 2015.

I en pressemeddelelse, som blev udsendt mandag morgen, lyder det, at David Bowie gik bort søndag 10. januar i sin families nærvær 'efter en 18 måneder lang og modig kamp mod kræften'. Samtidig kommer der også en bøn til offentligheden i udtalelsen:

»Vi vil bede jer om at respektere familiens privatliv, mens de sørger,« lydet det blandt andet.

David Bowies søn Duncan Jones har også bekræftet sin fars dødsfald fra sin Twitter-profil med dette rørende billede af dem sammen:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.