Det har udløst heftig debat, at David Beckham har lagt et billede på Instagram, hvor han kysser sin otte-årige datter Harper på munden.

Opslaget, der er 'liket' af 1,6 millioner og har godt 5.800 kommentarer, er blevet en kampplads, hvor følgere diskuterer, om det er 'underligt' eller 'helt normalt' at kysse sit barn på munden.

»Hvorfor på læberne? Hun er din datter. Hvorfor kysser du hende på læberne? Det er der, din kone kysser,« skriver en følger eksempelvis, og en anden tilføjer:

»Jeg føler, at et kys på kinden er bedre end et kys på læberne. På læberne er bare underligt.«

Andre tager David Beckham i forsvar.

»Der er INTET galt med det her. Det er hans datter, folkens. I er syge alle sammen,« skriver en følger, mens en anden går skridtet længere:

»Alle, der mener, det her er forkert. I fejler tydeligvis noget oven i hovedet, hvis I tænker sådan.«

David Beckham ved dog udmærket, hvad han går ind til med sit opslag. Han kom ud i en lignende storm i 2017, da han lagde et billede op på Instagram, hvor han kyssede den dengang syvårige datter på munden.

Efter det store palaver, det også udløste dengang, forholdte han sig til kritikken.

»Jeg blev simpelthen kritiseret for at kysse min datter på læberne den anden dag. Jeg kysser alle mine børn på læberne,« sagde han ifølge The Telegraph og fortsatte:

»Måske ikke Brooklyn. Brooklyn, han er 18, og han vil måske synes, det er lidt sært. Men jeg er meget omsorgsfuld med mine børn. Det er sådan, jeg og Victoria er opdraget, og det er sådan, vi er omkring vores børn.«

Og hans kone, Victoria Beckham, har i hvert fald ikke noget imod det.

Hun startede nærmest trenden, da hun tilbage i 2016 lagde et billede på Instagram, hvor hun også kyssede lille Harper på munden.

Og selvom det også dengang udløste protester, nåede debatten ikke helt de samme højder, som det har gjort i forbindelse med David Beckhams opslag.

David og Victoria Beckham har sammen fire børn. Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper.