Selvom hun kun er halvandet år gammel, har hun allerede godt gang i karrieren.

I juni 2017 blev den forhenværende 'Paradise Hotel'- og 'Robinson'-deltager Melissa Nielsen mor til sit andet barn, datteren Mynte, som hun har fået med en anonym donor, da hun ikke havde fundet manden i sit liv. I forvejen har hun også sønnen Mason på tre år, som hun har fået sammen med ekskæresten Mikkel Serwin, som vi kender fra TV3-programmet 'For lækker til love'.

Sidenhen har Melissa dog fundet kærligheden, og i december flyttede hun sammen med sine to børn fra Randers til København for at bo sammen med kæresten Peter.

Mens Melissa startede nyt job i København i en børnetøjsbutik pr. 1. december, har lille Mynte på halvandet år dog stadigvæk et job, der skal passes i Jylland.

»Hun er model hos little-people.dk i Aarhus, hvor hun har lavet to job indtil videre. Begge gange for Føtex. Alle kan jo søge om at få deres børn optaget som børnemodel, så jeg søgte bare for mange måneder siden. Så ser modelcasterne på billeder osv., så bliver man inviteret på testshoot og derved tilbudt job,« fortæller Melissa til Realityportalen.dk.

»Mynte er vokset op med at få taget billeder, og hun elsker det. Hun har også fået ros for sin tålmodighed og sit samarbejde, når hun har været på job,« fortæller Melissa og fortsætter:

»Så længe hun nyder at få taget billeder og vil være med til det, så er det en hyggelig mor-datter-tid, vi får os, når vi er af sted. Hun får også løn for det, så hun har allerede sit eget skattekort, selvom hun ikke engang var halvandet år gammel, da hun startede. Så det er lidt sjovt.«

Melissas søn, Mason, har netop været til casting for også at kunne blive børnemodel, så i øjeblikket venter de på svar. Melissa mener dog ikke, at han har helt samme tålmodighed som Mynte.

Se de søde billeder af Melissas datter i Føtex-kataloget nedenfor:

Foto: Privat/Føtex
Vis mere

Foto: Privat/Føtex
Vis mere

Foto: Privat/Føtex
Vis mere

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.