Den svenske 'Hollywoodfrue' Gunilla Persson har flere gange modtaget mange kritiske kommentarer på Instagram.

Det skyldes blandt andet, at hun har delt letpåklædte billeder af sin 17-årige datter Erika Persson. Noget, selvsamme datter har svært ved at forstå, skriver Dagbladet.no

»Jeg tager mig ikke af kommentarerne. Jeg synes, det er meget underholdende. Det er sjovt, at folk bruger deres tid på at hade en teenagepige. På nogle måder, så synes jeg, at der er synd for dem. Hvis det er det, deres liv går ud på. Det er trist, at voksne mennesker bruger tid på at kommentere unge pigers billeder,« fortæller Erika Persson.

I kommentarfeltet til et billede, som den 17-årige pige har lagt på Instagram, er der også kritik at finde. Her kan man se flere følgere skrive lige så grimme kommentarer. Blandt andet er der en kvinde, der skriver 'Hvorfor?' efterfulgt af en emoji, der brækker sig.

Og selvom at Erika Persson ikke tager sig af kommentarerne, så ser hun dem dog stadig som et kæmpe problem.

Mange af kommentarerne fra kvinderne går nemlig på, at Erika Persson skal stoppe med at 'seksualisere sig selv for mænd'. Denne måde at tænke på ser Erika dog som gammeldags livssyn.

Hun mener selv, at hun er en del af en stærk generation, som har taget deres kroppe tilbage, og som kan gøre, hvad de vil, uden at det skal appellere til mænd.

»Det er ikke engang i vores tanker,« afslutter hun.