Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Multimillionæren bag Dating.dk, har overgivet sig til den 20-årige skønhed, Julie Tolsgaard.

- Det er rigtigt, at jeg har fået en kæreste. Det er en meget ung, og en meget køn pige, der hedder Julie, som jeg faldt over på Facebook, siger Morten Wagner til bt.dk.

Datingkongens nye kærlighed1


Danmarks ukronede dating-konge, 38-årige Morten Wagner bekræfter, at der ikke er tale om en løs date, eller en begrænset affære, men det der kaldes "et forpligtende forhold" på mandens eget Danmarks berømte datingbureau Dating.dk.:

- Det har faktisk været et fast forhold siden 1. januar, hvor vi blev enige om, at nu var det her vist blevet seriøst. Så nu står der "in a relationship" på vores Facebook-profiler, siger han med et smil til bt.dk.

Mødet med Julie Tolsgaard, som er navnet på Wagners kæreste, var egentlig kun et løst skud på på Facebook i første omgang.

- Jeg skrev til hende engang sidste år, fordi jeg så hendes profil på Facebook. Det var sådan set helt ud i det blå. Og så skrev hun tilbage til mig, siger dating-kongen til bt.dk.

Den 38-årige mangemillionær, der normalt dyrker det sorgløse singleliv med eget jetfly, villa i Spanien og rigelig kontant back-up på guldkortet, havde ellers ingen planer om at opgive ungkarlelivet.

- Jeg har været single i ... en seks års tid, tror jeg nok. Og jeg havde egentlig ikke planlagt et fast forhold, siger han til bt.dk.

Men nu er det altså officielt slut med fester og piger.

Et liv som Morten Wagner ellers har dyrket siden han startede Dating.dk i 1998, fordi han kedede sig på jura-studiet og ville prøve at date for sjov sammen med to venner.

Det digitale kontaktbureau blev en veritabel succes fra starten, og siden er den økonomiske kurve kun gået lodret op.

I dag er Wagner medejer af Freeway-koncernen, der tæller en lang række net-tjenester fra hjertebarnet Dating.dk over ungdoms-tjenesten Arto til Spigoworld.dk og studenterportalen Aps. Flere af firmaerne er også etableret i andre lande, hvor Morten Wagner har pendlet mellem tre forskellige lande de sidste 6-7 år.

- Først boede jeg i London i tre år, så slog jeg mig ned i Spanien og om kort tid flytter jeg til Zürich. Jeg flytter når jeg keder mig, siger Morten Wagner, der hurtigt kan komme fra A til B. Han har eget flycertifikat og eget jetfly.

I 2009 gav hans koncern Freeway et overskud på 24,4 millioner kroner.

Datingkongens nye kærlighed1

Andre læser også