Så længe vi lever, sker der ting og sager, mener eksmand nummer to, Dario Campeotto.

I begyndelsen af 1960erne blev Dario Campeotto og Ghita Nørby glødende forelskede, da de mødtes i forbindelse med indspilningerne til filmen ’Han, Hun, Dirch og Dario’. Parret blev gift og fik sønnen Giacomo Campeotto, der i dag er filminstruktør.

I årene 1963 til 1969 hed ægtefællen Dario Campeotto, som Ghita Nørby har fået sit eneste barn, sønnen Giacomo Campeotto, med. Efter deres skilsmisse har parret bevaret et godt forhold til hinanden. B.T. har spurgt den populære sanger og skuespiller, om det kommer bag på ham, at Ghita Nørby skal skilles igen.

LÆS OGSÅ:

- Nej, det kommer ikke bag på mig, trækker Dario Campeotto på sit svar:

- Hvis man ikke hver især filer en hæl og hugger en tå, så vil der komme nogle konfrontationer. Det er bare lidt sent at finde ud af det. Men så længe vi lever, sker der ting og sager. Og det (skilsmissen, red.) er et tegn på liv, tilføjer Ghita Nørbys ægtemand nummer to.

SE BILLEDERNE: Her er Ghitas Nørbys mænd

Han beskriver Ghita Nørby som en karriekvinde af første karat, der både er enerådig og meget målrettet. Men som det også var smadderspændende at være gift med for en helt ung mand.

- Ghita er ikke svær at være gift med. Bare hun får ret. Men sådan har jeg det også i mit andet ægteskab, griner Dario Campeotto.

Sammen med hans anden hustru, Gertrud, mødes han regelmæssigt med Ghita Nørby og Svenn Skipper. Det sker, når fællessønnen, filminstruktøren Giacomo Campeotto, har premiere på en af sine film.

Hvor skilsmissen tilsyneladende ikke er kommer voldsomt bag på eksmanden, er Ghita Nørby og Dario Campeottos søn til gengæld trist over hans mors skilsmisse.

- Det er da synd, er reaktionen fra en fåmælt Giacomo Campeotto.