Den 73-årige dansktopsanger Lars Stryg har endelig sagt ja til sin måske allerstørste fan, Jette.

Parret blev gift denne sommer, hvor sangeren også har gennemgået et hårdt kræftforløb, der heldigvis er endt lige så lykkeligt som kærlighedshistorien mellem fan og idol.

Lars Stryg er kendt for dansktophittet 'Aldrig mer' må jeg se dig' fra 1976, der har hitliste-rekorden med hele 55 uger på listen, skriver Billed-Bladet, der har snakket med det glade par.

»Det handlede ikke om at sikre hinanden. Vi giftede os af kærlighed. Og det er fantastisk at blive gift med mit idol. Men først og fremmest manden Lars, som jeg elsker,« siger 63-årige Jette Stryg til Billed-Bladet.

Hun blev vild med ham helt tilbage i 70'erne, hvor hun troppede op til alle koncerter, hun kunne, og flere gange mødte ham og fik taget billeder.

Men dengang blev det ikke til mere end lidt sød musik, og først omkring årtusindskiftet fik de for alvor øje på hinanden. De har nu boet sammen i 18 år og havde ikke planer om at blive gift, men det ændrede Lars' kræftsygdom på.

Han blev ramt af kræft i blæren, og brylluppet blev lagt som en ekstra fejring efter hans sidste planlagte kræftbehandling. Brylluppet var en bragende succes, som har bragt ekstra lykke til deres tilværelse, fortæller han.

»Vi er nu tættere end nogensinde. Meget forelskede. Kærligheden er i hvert fald ikke blegnet igennem årene,« siger Lars Stryg.