Fredag bliver Mikkel Kesslers sidste dans på gulvet i 'Vild med dans'.

I hvert fald hvis man skal tro Danske Spil, der har den tidligere verdensmester som klar favorit til at blive stemt ud.

Således giver Mille Funk og Mikkel Kessler kun odds 1,55 på at ryge ud, mens næstfavoriten, Oscar Bjerrehus, giver odds 4,00 hos spilselskabet.

»Sidste uge bød på mange overraskelser, selvom der ikke var en udstemning, men der blev det også ret klart, at Mikkel Kessler og Mille Funk er det svageste par nu. Derfor vurderer vi, at de bliver stemt ud i aften,« siger Mathias Reimer Larsen, oddsætter hos Dansk Spil.

Mikkel Kessler har danset med Mille Funk i sæsonens udgave af Vild med dans.
Mikkel Kessler har danset med Mille Funk i sæsonens udgave af Vild med dans. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Mens Danske Spil føler sig sikre på, at Kessler ryger ud i aften, så er selskabet meget i tvivl om, hvem der vinder, og Mathias Reimer Larsen tror på drama i toppen:

»Sidste fredag fik Christopher Læssø og Karina Frimodt hele 40 point. Det er ikke sket før i denne omgang af Vild med Dans, og bringer dem direkte ind i kampen om både finalepladser men også om førstepladsen. Hvis de holder niveauet i aften, så kan de virkelig blive farlige for de andre par.«

Inden aftenens show er Jakob Fauerby favorit til odds 2,65 foran Neel Rønholdt til odds 2,85, inden Christopher Læssø og Coco O kommer til odds 5,50.

Aftenens show løber af stablen fra klokken 20.00 på TV 2, og det kan følges live på bt.dk.