Den kommende fodboldvært modtager en fornem hæder fra landets modne singler. Han er Danmarks mest positive danske kendis.

Et sted mellem glæden over et nyt tv-job og naturlige frustrationer over en kommende skilsmisse kan Jes Dorph-Petersen glæde sig over opbakning fra landets modne singler.

Datingsitet www.40plus.dk kårer den kommende Champions League vært til mest positive mandlige kendis anno 2011.


LÆS OGSÅ:


- Juhuu!! Det er dejligt, livsbekræftende og sjovt at få tildelt sådan en ære i en alder af 52 år, siger Jes Dorph, der altså nu selv er single.

- Tak til alle der synes, jeg stadig har en berettigelse her i tilværelsen. Men det er også en overraskelse, for jeg har jo faktisk allerede for 12 år siden overskredet salgsdatoen for, hvornår man ikke længere er helt ung. Til gengæld ved jeg med ære, at jeg står ved min alder, mine få grå hår og det faktum, at jeg er godt inde i livets 2. Halvleg, siger Jes Dorph i pressemeddelelsen fra datingsitet, der fortæller om kåringen.

- Kære venner. Tak for udnævnelsen. Pas på jer selv alle sammen og nyd jeres alder...! Vi har det meget sjovere end alle dem med bumser og ungdommelig mangel på sikkerhed.



LÆS OGSÅ:


Dorph slår med afstand nummer to og tre, Niels Hausgaard og Tommy Kenter. Blandt de kvindelige kandidater løb Dorphs gode TV 2-kollega Cecilie Frøkjær suverænt med ære og titel foran Sidse Babett Knudsen og Sanne Salomonsen på de næstfølgende pladser.

- Selvom jeg er blevet 52 år, er mit job jo fortsat en kende overvurderet og forbundet med lidt for meget hype. Men det er kun dejligt, at selvom jeg har nået Charlie-alderen, kan jeg stadig charmere mine medmennesker, siger Jes Dorph-Petersen, der glæder sig til at komme i sving med sin nye fodboldkarriere.

De mange kvinder, der måtte have stemt på Dorph-Petersen skal dog ikke forvente at finde ham på landets datingsites.

- Netdating er en fin og moderne måde at finde kærligheden på - også selv om han personligt foretrækker den lidt mere gammeldags facon, hvor man mødes face to face, skriver datingsitet.