Den danske komiker og tv-vært Lasse Rimmer skal giftes.

Det er den 20 år yngre Line Hoffmeyer, som 45-årige Lasse Rimmer har forelsket sig hovedkuls i. Nu i sådan en grad, at parret vil sige 'ja' til hinanden og få papir på kærligheden.

Nyheden kom frem lørdag aften, hvor parret annoncerede forlovelsen på Facebook.

Indtil videre har hverken Lasse Rimmer eller Line Hoffmeyer kommenteret forlovelsen, men på Facebook har Rimmer dog bidraget med en enkelt kort kommentar:

Parret bekræftede deres forhold tilbage i 2015, hvilket affødte en del kommentarer om aldersforskellen mellem det nyslåede par. Det fik Lasse Rimmer til tasterne, hvor han gik i rette med kritikerne.

'Jeg bliver så. Træt. I ansigtet. Hvilke andre forskelle mellem to voksne, myndige mennesker, der vælger hinanden, synes du ellers at du er velkommen til at have en dømmende mening om? Må man have forskellig etnicitet? Socialklasse? Uddannelsesniveau? Religion? Eller får de eksempler dig til at fatte, at det åbenbart kun er fucking alder, der gør, at du tror det er acceptabelt, at du ikke kan styre din kvalmende trang til at synes noget?,' skrev han blandt andet

Et år senere flyttede parret sammen i et hus i Karlslunde syd for København.

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer fik kontakt til hinanden, da den dengang 23-årige Hoffmeyer henvendte sig til Rimmer med en række spørgsmål til en universitetsopgave.

Rimmer har tidligere datet reality-stjernen Nikita Klæstrup.